u Rhodesika se čistě z hlediska psychologie osobnosti jedná o převládající sebestřednost a aroganci, lidově řečeno, co se mu subjektivně nezdá, považuje za obecnou křivdu a zlo a má silné sklony to ihned vymýtit, zkrátka takový typický příklad demokracie po česko/slovensku :-) Bohužel velice podobný psychologický profil má i u nás třeba bývalý předseda Topolánek. Ten také tak dlouho buzeroval, až byl členskou základnou sesazen, zde admin nehrozí, proto je právě zde pan Rhodesik jako doma, třeba na bazaru kytary.cz by se nechytal, tam nejdou psát komentáře naštěstí...
Já reagoval na všechny nesmyslné inzeráty v mém oboru(PA,live,DJ)v Rhodesikově stylu a začal ihned každému inzerentovi sprostě nadávat a urážet,to by to tu vypadalo...
A že takových nesmyslných inzerátú tu jsou za rok desítky až stovky...:)
Možná to zkusím,co vy na to?:D
Nezpochybňuji,že je Rhodesik mistr ve svém oboru(klávesové nástroje?),ale pro to jak se zde prezentuje,napadá,nadává a uraží, je to pro mě hulvát a blbeček.
Oane Polešovský,to jste se spletl,já nic proti inzerázům ve slovenštině nemám,ani jsem nic takového nepsal.
Ba naopak,slovenštinu mám rád stejnš jako slováky,mam mezi nimi poměrně mnoho přátel a známých.
To že je to jiný stát,s tím nic ani vy neuděláte a s tím že s roždělením Československa přišli slováci,respektive kokoti ktere si zvolili do vlády také ne:)
Nechci se do této diskuse míchat,protože to nikam nevede a taky mluvit někomu do nasazené ceny.Za XP-30 chtít 36.000,-Kč. je trochu bláhové,ale třeba se najde někdo,kdo bude cenu akceptovat.Spíš to ale nedopadne nijak.
Faktem ale je,že pokud se zde objeví přepálená cena,komentářům se nevyhne.Nejde o škodolibý záměr,ale spíše právě toto dělá z Midi portál,na kterém je i kolegialita a dobrá rada ceněná.Na běžném inzertním serveru můžeš nasadit cenu za moped třeba 100 tis.Ale jak se říká - Z brambory pomeranč neuděláš.To platí i o holkách...
Otázka spíše zní, podle čeho usoudit, že nějaký nástroj je dokonalejší než jiný. Pokud vezmeme v úvahu možnosti a rozsah veškeré editace, velikost paměti atd, technický pokrok nepopírá nikdo, já taky ne. Většinou platí, čím novější a dražší, tím dokonalejší a rozšířenější možnosti. Pokud ale vezmeme v potaz zvuk, tj. to co leze z beden do sálu nebo do odposlechů při živým hraní, tedy to, co se nedá nijak editovat a není to vidět, ale pouze SLYŠET, jsou najednou všechny technické dokonalosti často úplně naruby, třeba ani tovární patche Korgu Oasys mě zvukově nenadchly víc než moje user patche na XP-30, stejně tak na žádném novém VA synthu jsem dosud neudělal zvuk, který by u posluchače vyvolal mrazení v zádech jako při hře na nějaký starý Moog... Tím netvrdím, že to udělat nelze, ale osobně si to myslím, protože dosud skoro i na každém koncertě, kde klávesák měl nějaké ty nové digitál VA nebo workstationy, zvukově působil v lepším případě spíš jen jako doplněk když kytarista potřeboval chvíli vynechat a jako křoví (pads). Prostě v kontextu rockové kapely ty nové workstationy se širokým kmitočtovým spektrem dělají spíš bordel než konkrétní zvuk, to je moje zkušenost. Přebíjejí vše od basy po činely a pak často čitelnost nástrojů v kapele splývá. Nebo je to někdy až ostuda, např. pokud hraje klávesák sólo na klavír na Tritonu Le nebo TR, kolikrát se divím, jestli jim to není samotným blbý... Tak mi připadne poněkud neobjektivní, když pan Rhodesik toto není schopen uznat ani tolerovat. Ano, on má jistě správný (z jeho pohledu) názor, že jakýkoli Triton, Fantom nebo Motif aj jsou dokonalejší a zvukově jiná liga než jakási stará XP-30, dojížďák jakési nepovedené XP serie Rolandu. A nikdo, ani já mu ten názor neberu, pouze uvádím moje muzikantské zkušenosti. A jenom z toho, že jsou naprosto odlišné než jeho, jsem podle Rhodesika Kokot, hovno, debil atd? Stačí si poslechnout koncert Romana Dragouna a hned potom koncert, kde budou na podiu klávesy Nord a laciné nové a technicky skoro dokonalé work a VA stationy.......
Martine77:Jak bys inzeroval slovensky? Nedovedu si představit,jak bych psal stříšku nad o ve slově DOM,nebo dvě tečky nad A ve slově MAKKÝ? To bych neuměl.
Dělat ze Slováků cizince je mimo mísu.Společné dějiny a veskrze negativní,díky bolševikovi,by nás spíše měly sblížit,nebo alespoň radikálně nerozdělit.Dějiny nevymažeš a nejbližší národ Čechům a Slovákům,jsme my i oni.
Dal jsem panu Momentbrno pozitivní hodnocení na základě toho,že jsem od něj koupil MP3 Xclef.
Podruhé jsem to udělal proto,že dostal několik negativních hodnocení spíše jen jako pomstu.
S jeho názory se neztotožňuji,ale tvorba zvuku a pocit z výsledku je individuální.Když se mu líbí XP-30 víc,než daleko dokonalejší nástroje,tak proč ne? Daleko horší je,když tu někdo prodává zkopírovaná CD s disko zvuky a různé rákosnické mikrofonky.
Martine77,proč by Rhodesik nemohl psát slovensky?Představ si to opačně.Jak by bylo směšné,kdyby jsme museli ortodoxně inzerovat slovensky? Kromě toho je zde často vidět i angličtina.Tady bych to nehrotil.
S Ehodesíkem jsme si vjeli do vlasů vícekrát.Co mu ale nelze upřít je,že jeho znalosti nástrojů jsou na vysoké úrovni.Pokud bych potřeboval odbornou radu a měl na výběr mezi Momentbrno a Rhodesíkem,ptal bych se Rhodesíka.
Mě stačí,že má momentbrno dva pozitivní komentáře od pana Polešovského,považuji ho proto narozdíl od Tebe za slušného a férového člověka.žadné tvoje pitomé komentáře na tom nic nezmění.
Víte, pane Rhodesiku, inzertní servery jsou od toho, že inzerující si podá inzerát a je snad pouze jeho věc, jak si prodávaný předmět ohodnotí, případně do které rubriky ho umístí. Pouze na kupujících je, zda cenu versus užitečnost výrobku akceptují nebo ne. Vaše vysoce inteligentní komentáře nikomu nic neprodají ani nekoupí, přesto vám je nikdo nezakazuje a je pouze na vás, pod kterým inzerátem si ulevíte. Takže si samozřejmě pište, jak je libo, pokud vám to činí radost, když už pořádným muzikantem nikdy nebudete, tak alespoň inzertním kritikem. Nicméně chtěl bych poprosit, je to český server, zkuste tedy psát česky. Přece jen třeba já tomu, co napíšete slovensky, ne vždy zcela správně porozumím a možná proto dochází občas k nějakému nedorozumění. Ani neznám všechny slovenské výrobce, například nevím, co je to značku KOKOT, jak často zmiňujete ve svých příspěvcích.
Tohoto hulváta a jeho povětšinou vulgární,nesmyslné,nebo hloupé příspěvky a hodnocení sleduji už nekolik let,žřejmě se nudí a tak se rozhodl,že bude obtěžovat na zahraničním serveru.
A už mě také s prominutím sere..
Admini evidentně nemají koule na to,takového člověka zabanovat...:(
Tohoto hulváta a jeho povětšinou vulgární,nesmyslné,nebo hloupé příspěvky a hodnocení sleduji uý nekolik let,žřejmě se nudí a tak se rtozhodl,že bude obtěžovat na zahraničním serveru.
A už mě také s prominutím sere..
Admini evidentně nemají koule na to,takového člověka zabanovat...:(
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. SouhlasímDalší informace
re: re: Ozzy ...
12. 05. 2010 17:54
Odpovědět
bll
(5) /
(0)
slováci ani kokoti vo vláde s rozdelením Československa neprišli, tento vžitý omyl by bolo dobré nechať tam, kde vznikol.
vyháňať odtiaľto hocikoho je nezmysel.
zvaľovať konflikty na možné nedorozumenie kvôli jazykovej bariére je tiež nezmysel.
Vďaka adminovi za slobodu a aj za posledné zmeny, ktoré sú síce nenápadné, ale prinášajú značné vylepšenia :D