poslouchal jsem vás důkladně, perfektní muzika, zaujal mě hlavně zpěv a zajímavý celkový dojem ze skladby - působivé ztvárnění hudebních motivů. Ke klávesům - ryze subjektivně mi na nich chybí trochu syrovější a přirozenější celkový sound, třeba baskytara, kytara i bicí samozřejmě, obsahují více a výraznější podíl harmonických v signálu než proti nim trochu víc ploše znějící keyboardy. Chtělo by to na syntezátorové zvuky nějaký pravý starý analog nebo aspoň násobnými param. equalizery a vrstvením samplů trochu zhutnit a popustit filtry. El.piano zvukově působí spíše jako nějaký neurčitý e-piano patch na workstationech než Rhodes (simulace na Nordu?), taky mi tam chybí vyšší harmonické a přirozenější výraz. Takhle, když hraješ solo, tak je to možná v pohodě (není to proti čemu srovnat), ale v kontextu kapely proti bicím, kytaře, base a samozřejmě zpěvu trochu chybí právě ta expresivnost a přirozený poměr harmonických složek ve zvuku, což u těch živých nástrojů prostě je automaticky.
Je to NordStage ale jaky z tech typu rhodes samplu to uz nevim. Matne si pamatuju ze to je mark2. Zvukar mi na to hodil v Cubase takovy nejaky obycejny distortion - ano chtelo to nejake zkresleni ale takove levne reseni na takovy nastroj, no nechtel jsem moc remcat, je to docela OK. Hlavne ze songy jsou v klidu :)
Kolego,probohatěprosím,proč pořád povyšuješ XP 30 za ten nejšpičkovější nástroj? Když si to myslíš,dobře,ale připadáš mi jako zadrhnutá deska...stále dokola.Přitom jakoby popíráš dnes již dávno překonané technické možnosti tohoto nástroje.Měl jsem VA-7,který je rozhodně vyšší řada,víc zvukových bank atd.Co je na XP 30 tak syrového? To jsem neobjevil.Je to slušný nástroj ještě i dnes,to ano,ale nic víc.Pokud si vzpomínám,tak jsi ho zde nabízel za 30.000,-Kč.To je další úlet.Nic proti tobě nemám.Viděli jsme se osobně v Brně.Ale svými repeticemi o nedostižnosti XP 30 se jen rozmělňuješ a stáváš se pro mnohé minimálně nedůvěryhodný.Chápu to,že jsi velký fanda - Rolandista,ale nechápu nesoudný fanatismus? Jak jsi sám kdesi zmínil,připomíná to politiku.Konkrétně Paroubka.A protože mně sere,tak tentokrát podruhé v životě půjdu k volbám.Zpátky k tématu,chceš-li tak z hrušky dolů.Kdyby byla pravda,co zde hlásáš,tak by ostatní firmy,včetně Hammondek zkrachovaly.Zatím se drží...že? Anebo by jsi měl dělat u Rolanda vývojáře.Byl bys v balíku.Mého kamaráda Rudu Rožďalovského a zároveň mizerného kytaristu,chtěla koupit fy.Marshall.Věděli,že 90% toho co tu lítá,jsou jeho kopie.Dokonce vyvinul i řadu,kterou předčil průměrný originál.Tak touhle cestou bych šel...
a mně napadlo, co kdybyste přestal psát vy, stejně vaše příspěvky jsou o ho..ně a akorát prudíte lidi debilníma názorama o nástrojích, kterým zřejmě příliš nerozumíte..BTW: pokud bych se opravdu chtěl něco dozvědět o tom kterém nástroji, rozhodně bych se zeptal Rhodesíka a ne vás, protože ten na rozdíl od vás ví, o čem mluví , je to příjemnej člověk a umí poradit, což se o vás říct nedá..takže bye bye a prosím už žádné příspěvky. DÍKY!!!Nuxxx9
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. SouhlasímDalší informace
re: sonykbel
02. 06. 2010 16:06
Odpovědět
PetrKasny
(0) /
(0)
Me se prave libi ze doplnuju spektrum hlavne stredama.
Vyssi harmonicke na rhodes moc nejsou, leda kdyz pouzijes zkreslovadlo. Mam pravdu? Dik za nazor :)