Zdarec, tak jsme s Poeticama v te finalove petce. Myslenka, ze si nas track poslechne Robert Glasper mi prijde dada i surrealna zaroven:)). Mockrat diky vsem, kdo nam poslali svuj hlas (vcetne Rhodesika:)), bez vas bychom to nedali.
No jasne Rhodesiku, tam to cely s nasi kapelou speje - punksnotdead, punk forever:))
PS: proc ja mam porad pocit, ze momentbrno do tech Strun podzimu svou cover verzi poslal taky, mozna dokonce hammondkovskou a do te 15tky se nedostal, tak tedka dsti siru....pan Muzikant
to marek678: ještě než jste se naučil mluvit, jsme s kapelou vyhráli celostátní kolo ZUČ kapel (všechny ty bývalé spoluhráče jistě znáte, jsou činní i dnes a jistě si jich muzikantsky velmi vážíte, nebudu jmenovat), dále nedávno třeba jedno mezinárodní autorské finále a hafo soutěžních festivalů. Musím tedy poopravit Váš ničím nepodložený názor ve Vašem předchozím komentu, totiž na rozdíl od Vás, já se jen neúčastním a neškemrám hlasy, ale rovnou vyhrávám, a to i bez propagace :-) A k tomu klubovému, správně, šmrdlám i němcům po hotelích a lokálním opilcům po sokolovnách, páč mě to furt baví, tím spíš, když si můžu dle chuti zahrát keyboardy nebo sólovku :-) A omlouvám se, ale tykám si pouze s Muzikanty. Komu se chce z té old school verze Smells Like Teen Spirit - Hammond Organ Cover By Pleasure Beach spíše zvracet, není podle mne muzikant, ať už hraje cokoli...
Hele Rhodesiku, tak to sorry, ale myslim, ze Kurtovi by se chtelo z te vymekle hammodkove verze spis zvracet. V ramci pripravy na soutez jsme studovali nejen hudbu ale i dalsi prameny jako biografie, videa atd., takze bych rek, ze mam ted Cobaina docela najetyho. Navic kdyz vyslo Nevermind, tak jsem byl zrovna v prvaku na gymplu a leccos si o tom pamatuju i z te doby (hral jsem tehdy v punkove kapele). Myslim, ze to, co tady prezentuje momentbrno, je typicka ceska (lepe receno brnenska) zaprdenost. Plno kecu, ale sam sem nic svyho nepostne a souteze Strun podzimu a nejspis ani zadne jine se nezucastnil, jenom nekde holi po hotelich, jestli se dobre pamatuju z jeho predchozich postu.
z mé strany rozhodně nemělo jít o narážku, ale dobře míněnou radu. Kdyby se daly tyto dvě nahrávky vedle sebe na youtube k honocení, myslím, že je jasné, která by dostala X-x víc hlasů než druhá, old school ne old school, shit ne shit... i bez toho videa. Smutné na tom celém je spíše to, že se považuje za muzikanta někdo, kdo má o této cover verzi takové mínění, jako v předchozím příspěvku ...
Nevím, mně ta old school verze přijde jako velmi slušný odvaz a zřejmě nejlepší cover verze této skladby, co kdy byla nahrána, ale z těch našich soutěžních patnácti nebo kolika, mě nedostala ani jedna včetně č.13...
Upjatě zahraná??? Mně to teda přijde jako az trochu moc punk, ale kazdej to mame hozeny jinam, ze:)). Jinak teda pokud se nebavime o zvuku ale o hudbe, tak ta hammondkova verze mi hudebne prijde jako pekna nuda, je to totalni old school, vubec nic se tam nedeje, proste se to prehraje od zacatku do konce a trochu si zasoluje. A jinak uz jsme taky slysel spoustu shitovejch nahravek z Ameriky a naopak dobrejch ze stredni Evropy, tak mi tady tahle Tvoje narazka zavani nejakym mindrackem......
nesrovnávám podmínky, za jakých obě nahrávky vznikly, možná obě někde doma v obýváku, akorát jedna někde ve střední Evropě, druhá v Americe, kvalita a technika záznamu není vůbec podstatná. Jde o to, že ta americká verze Smells Like Teen Spirit - Hammond Organ Cover By Pleasure Beach, má přesvědčivý výraz a sound, ta naše soutěžní 13 takový jalový zvuky a celkově tak nějak upjatě zahraný, myslím, že Voyager i Prophet snesou a umí i trochu živočišnější a odvázanější projev, sory.
Please, please hlasujte a vyhrajte listky na Roberta Glaspera:
a href=http://www.myspace.com/stringsofautumn/music/songs/13-poetic-filharmony-mp3-84838661ukazka/a
Krome Tauruse je tam samozrejme i Voyager a taky Prophet 08 (asi neni tezke poznat co je co:)).
Kdyby se vam track libil, tak nam, please, dejte hlas v soutezi O2 Extra Sance Strun podzimu:
Soutěžíme o nejlepší cover verzi Smells Like Teen Spirit.
Podpořte nás a naši skladbu, má štastné číslo 13.
a href=http://www.strunypodzimu.cz/o2-extra-sanceO soutezi/a
Jak na to?
Zašlete e-mail na sance@strunypodzimu.cz s uvedením celého vašeho jména a kontaktního telefonního čísla. Do předmětu e-mailu je nutné uvést číslo skladby, které dáváte svůj hlas - v nasem pripade 13. Každý může hlasovat pouze jednou. Budou akceptovány pouze hlasy se všemi požadovanými platnými údaji.
Jeste jsem nenapsal, ze kdo bude hlasovat, muze vyhrat vstupenky na koncert Roberta Glaspera v Praze. To, myslim, stoji za tu namahu. Koncert je jinak vyprodany a uz se nejde na nej dostat....
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. SouhlasímDalší informace
re: re: Help !!!
18. 11. 2011 00:13
Odpovědět
hamilton
(1) /
(0)