Dobrý den, jednou tu někdo dal odkaz na prodejce kabelu redukujícího SCSI zařízeni na SD card, bohužel jsem tento kabel nikde nenašel. Mohl by mě někdo prosím poradit jakou s tím to má zkušennost v praxi? Ja to potřebuji pro Emax II. Děkuji
No to máš pravdu, cena mně docela zajímá, ale obávám se, že teď to nebude na pořadu dne, mám novýho miláčka a tak jíme doma špenát, čočku a podobná nízkorozpočtová jídla:))Měj se fajn a třeba se potkáme na srazu..Nuxxx
Ahoj Igore, vím o tom :) ale je tu ještě jedna možnost, nechat si ho udělat na zakázku přímo od EMS, nebo pověřených SoundBeam...pak už to je se vším všudy cca 2000 liber...mám to rozjednaný s využitím kontaktu jednoho známýho hudebníka z Anglie, který si to tak nechal zhruba před rokem postavit. Chce to trpělivost, po objednání to může trvat od půlroku až do 18ti měsíců :)
...tak jsem si doposud naivně myslel, že v oblasti klávesových nástrojů už není žádný, co bych neznal, nebo o něm alespoň neslyšel a pro to mě už nic nemůže překvapit. Byl to samosebou velký omyl. Nástroj na který hraje Rick van der Linden v 2:17 minutě jsem fakt nikdy neviděl a o jeho existenci neměl ani tušení. Nevíte, prosím někdo co to je ?
re: re: dáreček k oslavám zimního slunovratu - Part VII
iframe title=YouTube video player class=youtube-player type=text/html width=480 height=390 src=http://www.youtube.com/embed/mzapEGlEAqs?rel=0 frameborder=0/iframe
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. SouhlasímDalší informace
SCSI redukce
27. 01. 2011 17:40
Odpovědět
jusuf
(1) /
(0)