Ahoj, zkontrolujte, prosím, funkčnost nastavování regionu u inzerátů... Mám takový dojem, že u nově založeného inzerátu se region nezobrazí, ať ho nastavím jakkoli. Zároveň, u staršího inzerátu, který jsem založil ještě ve starém midi.cz, region vidět je, ale mohu ho měnit jakkoli, ve výpisu inzerátu se nezmění.
Dobrý den. Otázka byla špatně pochopena a nebo jsem ji špatně formuloval. Jedná se mě o to, že při podání inzerátu je tam informace: odeslat jako nový (lze pouze 1x za 48 hodin). Ale to je u každého i u neodeslaného lépe znovu odeslaného. Dříve u inzrátů kde běžela tato lhůta, bylo jasně vidět zda jej mohu znovu poslat či nikoli. Dnes je to u každého.
Včera jsem se pokoušel na upozornění vyměnit fotku a ať jsem tu nežádoucí přesunul do jiného adresáře, pořád se nahrávala ta špatná. Samozřejmě jsem tu špatnou nejprve vyhodil a potom pokoušel nahrát novou. Pomohlo až zrušení inzerátu a nahrání nového. Byla to má chyba?.
dobry den, je to tam - pod inzeratem mate cerveny link "skryt inzerat", kdyz na nej kliknete, inzerat se pro ostatni uzivatele skryje, link zmeni barvu na zelenou a bude tam napsano "zobrazit inzerat"...ok?
Ahoj, nevíte někdo o jednoduchém (nejlépe free) VSTi grooveboxu / sampleru? Potřebuji aspoň 8 modulů, do kterých si chci natahat wavy a pak už jen u každého volume a pan, nic víc od toho nechci. Zkrátka něco jako stará verze Fruity Loops, ale musí to chodit pod Cubase X3: http://www.geocities.jp/adbweb/pic_eqp/equipments_Glaxo_Fruity_Loops.jpg
Díky moc za případné tipy, snažil jsem se hledat na netu, ale všechno mi přijde moc složité nebo chybí možnost použít vlastní samply.
Pokud mám u inzerátu fotku a chci tam dát jinou, tak i když původní smažu a dám nahrát novou, tak se tam ukazuje stále fotka stará. Jediné co pomáhá, je nechat inzerát třeba dvě hodiny bez fotky a pak tam nahrát novou. Šlo by se na to podívat?
...Igore, je to naprosto vychytaná záležitost, používám tenhle system už pár let - na základě doporučení od atomxe, který ho také léta používá...fígl je v tom, že Broder má nejen silné konzole a závěsy, ale i kovové rošty (police), které dobře vypadají a na které se dá namontovat (ale nemusí) zarážka - viz foto.
při nakloněných mašinách tak nehrozí, že ti něco spadne nebo sjede dolů...to jestli to vše pak drží ve zdi je samozřejmě otázka montáže a zvolených hmoždinek a šroubů...na zeď se dají připevnit jednotlivé konzole, nebo se to dá celé zpevnit do rámu - pak je to 100% bezpečné (opět viz foto) - mimochodem mám na tom nad sebou 5 kláves, 34 + 21+ 15 + 10 + 10 kg = 90 kg a žádný problém :)...jen mám pocit, že Ikea to už nějak přestává dělat...ve skladech ale prý ještě něco z toho je.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. SouhlasímDalší informace
Nastavení regionu
08. 03. 2013 08:55
Odpovědět
aq
(2) /
(0)