Napadlo mě přejmenovat tenhle bazar na www.rhodesik.hu, pak bych sem jakožto cizinec nechodil a rhodesik, gejza a další bratia by měli konečně svůj klid na kopírování jedinečných klipů z youtube, až do naplnění kapacity portálu, pak by je admin konečně smazal...
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s tímto shopem ? http://www.instrumentalparts.com/d12104001.html Resp. nenakupoval jste už někdo od nich ? A jak to případně probíhalo ? Já si chci objednat tahový poťáky do K2000, ale tam chtějí napřed peníze a až pak by se případně řešila nějaká adresa a doprava, což je divný, protože doprava se taky platí.
Opět geniální...Poslouchal jsem to v 15ti a tahle píseň má takovej tah na branku, až z toho běží mráz po zádech..a navíc, udělat to LIVE ve stejný kvalitě jako na CD...prostě paráda!
veď to je len link... doporučujem si všimnúť, že linky vložené predtým ako sa začali zobrazovať v tejto podobe, sa tiež zmenili na spustiteľné prehrávače.
poitiku už bych tu neřešil,tvoje vlastenectví chápu:))
to s těmi videoklipy jsem napsal proto,že se dost často připojuji k internetu přes mobilní(pomalá)zařízení a tyto videoklipy pak hrozně zdržují..link by bohatě stačil,ozzyho mám rád:)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. SouhlasímDalší informace
www.rhodesik.hu
25. 05. 2010 23:07
Odpovědět
momentbrno
(4) /
(0)