Odkazy

Zvukařina
mojokytar

mojokytar

Hodnocení uživatele: kladné hodnocení uživatele (5) / záporné hodnocení (0)
Datum registrace: 08. 10. 2008 16:42
Telefon: 220877007
E-mail: jon.murch (zavináč) yahoo.com

Aktivní inzeráty uživatele

Uživatel nemá aktuální inzeráty

Hodnocení uživatelů

Kurzy pro pokrocile zvukare okolo hudebni veletrh 5-6.10

07. 10. 2013 16:14  |  tomato

Presnost, ferovost, profesionalita, ustretovost. Jednanie s tymto clovekom je radost

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

Kurzy pro pokrocile zvukare 26-28.4

10. 04. 2013 19:38  |  Tudy

Velice přínosný kurz. Doporučuji i všem pokročilým nadšencům do zvuku.

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

Kurzy pro pokrocile zvukare 7.5 nebo 14.5

07. 05. 2011 08:48  |  MAJ

Skvělá komunikace, za vložené peníze jsem dostal víc, než jsem čekal. DOPORUČUJI.

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

Roland Audionics a Digidesign

18. 11. 2009 17:09  |  pnovak

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

Roland Audionics a Digidesign

18. 11. 2009 15:30  |  wave777

koupil jsem od Jona efekt Roland DEP-5 --- přístroj přišel přesně dle domluvy - perfektně zabalen - stav odpovídající popisu - mohu tedy jen doporučit. A děkuji!

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

Diskuze uživatele

10. 08. 2011 08:41  |  mojokytar kladné hodnocení (5) / záporné hodnocení (0)

Nejlepsi misto pro Sifamy je canford audio v Anglie. Kdyby jste neuspel doma tak vyskose tam : http://www.canford.co.uk/Products/58-382_SIFAM-AUDIO-LEVEL-METER-AL29WF

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

06. 07. 2011 11:45  |  mojokytar kladné hodnocení (5) / záporné hodnocení (0)

promin, uz jsem spatky. od Patku jsem byl mimo pocitace.

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

01. 07. 2011 11:43  |  mojokytar kladné hodnocení (5) / záporné hodnocení (0)

To je muj motivace. Spatne zvuk mne uz @$#%$!!! :)

Jeste k otasku universalnost. Markuc pise Představu o tom, jak by to mělo hrát, může mít každej jinou a tady ta univerzálnost poněkud pokulhává. To je spis otasku kreativita zvukar nez technika. Je jasne ze vsichni budeme sejtit hudba trochu jinak. Ale co tyka technicke provedeni a sestaveni zarizeni to by nemel zminit. Nikde nerike nikde ale kreativita by nemel byt povolenko za spatnou techniku (nekchi rict ze markuc dela neco spatneho! jen myslim obetsni). jen pro pedstavu. Kdyz mixuju kompaktu mne muzu trvat az dva dni nez mam vsechni sestaveni optimalizovany pro nova kapela. Zabivam tyhle techniky uz skoro 10 let, a vsechni sestaveni na 100% uz vim do predu; stejne to muzu trvat tak dlouho protoze tady dej o dynamicka vec. Potom ovsem mixy zhotovim bezni behem dva hodin a obcas opravdu behem 20 minute. Jak jsem rikal na kurzu jsem taky tady pro otasky kteri budete mit (mozna lepsi zeptat u zdroju!) ale diky wondr za ochotu. ps. nez nikdo rika ale nemam dva dni kdyz zvucim na zivo! Tam taky nemate digitalni 0, takze je v podstate jednodusi ukol, a tim padem mnohokrat rychlejsi.

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

29. 06. 2011 09:23  |  mojokytar kladné hodnocení (5) / záporné hodnocení (0)

Wow, momentbrno jste ted ukazoval jak jste totalni amateur! Jestle myslite ze docete si na strane soundcraft jak na to tak asi taky litate v UFO na vikendech! Prosim Vas jako clovek kteri kdysi pracoval pro Soundcraft jako designer, znam osobni auter ten clanek a ten neni ani zvukar! Ale snite dal clapce... Mimochodem jste taky odpovidal na jine inzerat o hledani poskozeni 57/58ky.(Vi asi nedelate nic jineho nez toho ne!?) Jako clovek s 28 let skusenost taky potvrzim ze jsi upilne mimo. Na opak jsou dost jednoduche rozbit, obzvlast 57ky ale asi clovek potrebuje mit usi aby posoudil jestle jsou v poradku nebo ne...

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

27. 06. 2011 10:06  |  mojokytar kladné hodnocení (5) / záporné hodnocení (0)

No, kovalik by mel asi zucastnit kurzu predtim nez to tady zacina komentovat jako znalec! Jinak diky moc kluci :)

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

08. 06. 2011 09:26  |  mojokytar kladné hodnocení (5) / záporné hodnocení (0)

Jestle nikdo chci videt smlouva do predu staci napsat mailem a poslu to. Rad slysim ze Vam to dej hesky :)

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

06. 06. 2011 18:40  |  mojokytar kladné hodnocení (5) / záporné hodnocení (0)

Momentbrno neni student muj kurzu takze nema proc tady takle vyjadrit svuj osobne nazory...

Rika ze vozi sebou bedni a mikrofony, toho nezaruci vubec nic. Neskoleni zvukar by neuspel ani s nejlepsi mozne zarizeni jak je casto slyset u ceske pred kapely.

Pro poradek, ze nekdo dostane zaplaceno za praci jako zvukar neznamena ze je z ni profesional. Profesionalni zvukar umi udelat dobry zvuk i s podobnym levnym zarizeni. Odvolat se, ze nejake kus zarizeni neni dost kvalitni apod. je, da si ric, znameni spatneho zvukar.. Je daleko jednodusi ukazovat na nejake zarizeni, nez hledat v sobe nedostatky.

Jinak velike dik absolventi kurzu markuc , wondr a MAJ za pozitivni komentari. Pro ti kteri nevi : Markuc je zvukar s vic jak 25 let skusenost, wondr je hlavni zvukar v velke divadlo, puvodni skoleni jako jedarni fyzik :) A MAJ je clovek ktery uci na workshopy vedle jednoho slavneho ceskeho producenta kteri tam uci zvukarstvi, ale MAJ chodi k mne aby ucil jak na to :)

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

24. 05. 2011 11:19  |  mojokytar kladné hodnocení (5) / záporné hodnocení (0)

Jen chci pripominout neco k smlouva na mix kurzu aby zbitecni nekdo nevylekl si. Kdyz clovek kupuje DVD podminky prodej taky definuje to co muzes a to co ne. I kdyz jste to koupil, nevlastnite ten film, mate jen pravo na ni divat, a v pripade kde clovek by to bral za sveho, a pro verejnost ho promital, tak hrozi mu za to velmi vysoke penezne trest. S mix kurzu je to podobni. Koupite si pravo vyuzit si muj techniky na vlastni hudebni tvorba/produkci ale nemate pravo to rosirovat dal. Producent ktera nechtel podepsat smlouva videl mesic do predu ze smlouva existuje a ze to bude ho omezovat, protoze jsem ho informoval o tom. Totiz on taky uci kurzy, takze jsem ho informoval dopredu ze nebude moc sveho zaky ucit muj techniky... Myslete si nad tim co chcete ale on byl v pohodje do ti dobe kdyz pokopil ze smlouva je velmi tvrdi s vysoka vyska odskodneni. Nez odesel rikal neco jako kdyz platim 1500 za den tak chci udelat s toho co chci. Bohozel u mne ne. Ani zvukar zamestnani u renomovani studia nema pravo rozsirovat to co tam ucil po odchodu za praci. I Vasi nejvetsi studia maj podobni smlouvy o mulcenlivost s svej zamestnancum. Tak opravdu kdyz nekdo bude mit podobni problem radsi hledej si kurzu jinam.

Taky chci jenom ric ze v zadni pripade nepomuzu nikdo klonovat GML. To tede ne! To je jedine firma pro kteri mam absolutni respekt a vim ze jeji vysoke ceny jsou cela vymezeni, na rozdil o VSE jine high-end vyrobci. Ale pomozu s tim tak, ze ukazu kde nejdete velmi podobni schema ktera mu cela nahradi.

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

28. 04. 2011 08:49  |  mojokytar kladné hodnocení (5) / záporné hodnocení (0)

Diky za komenty! Ano je to tak. Tyhle techniky funguje stejne dobre na zivo jak v studio...

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

08. 02. 2011 15:38  |  mojokytar kladné hodnocení (5) / záporné hodnocení (0)

Zdravim taky, nedostal jsem mail od Vas ale to muze byt proto ze mam uz nove email. Nevim jak to muzu opravit na midi, nejak to nejde. Kazdopadne nove mail je : jon . murch @ yahoo . com - dohromady samozame.

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

banner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace