Odkazy

Zvukařina
djstek

djstek

Hodnocení uživatele: kladné hodnocení uživatele (0) / záporné hodnocení (0)
Datum registrace: 16. 12. 2009 15:31
E-mail: djstek (zavináč) gmail.com

Aktivní inzeráty uživatele

Uživatel nemá aktuální inzeráty

Hodnocení uživatelů

Uživatel dosud nedostal hodnocení

Diskuze uživatele

19. 07. 2010 19:28  |  djstek kladné hodnocení (0) / záporné hodnocení (0)

Jojo, já mám již třetí, měl jsem i Sporta Pro, ale ten nadčasovej design Porťáků je pro mě asi jednoznačně na prvním místě. 8)...

Nevím proč, ale Apple se nedá a nedá říct, můj první byl Ipod mini 1. generace a měl stejnej problém nevím proč si výrobce nedá říct..

Jasný , že jsou lepší přehrávače, o tom není pochyb...Tak, jsme si to vyjasnili, čuzzz...;)

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

19. 07. 2010 18:03  |  djstek kladné hodnocení (0) / záporné hodnocení (0)

No to je právě to,na domáci hifi mám teda něco jiného, ale jak říkám, každý dle svého gusta:) Nevím, co máš za sluchátka ty, ale já řadu let ctím značku Koss, konkrétně Porta Pro, což kvalitní sluchadla jsou a i při jízdě MHD a spol jsem neměl problém, je tedy pravda, že úrověň na indikátoru hlasitosti výrazně přesahovala 75%, ale co se dá dělat. Ale za tím dobrým zvukem si tedy stojím a srovnávat ho s nějakou šunkou Nokií, no promiň, ale to je na mě moc :)...nicméně vyvracet ti to nebudu, je to tvůj názor, já ho s úsměvem na rtech respektuji..;)

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

19. 07. 2010 15:05  |  djstek kladné hodnocení (0) / záporné hodnocení (0)

No, dockovací stanice není špatná, dálkáč nevím an co mě bude, když nosím přehrávač převážně v kapse, výrobce už nevím čím zaujmout, ale budiž. ipody jsem vlastnil dva, nyní máme v rodině taktéž dva, až na výdrž baterie a vcelku slabší výstupní výkon nemohu říct půl slova. Ale věc názoru.;)

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

18. 07. 2010 12:37  |  djstek kladné hodnocení (0) / záporné hodnocení (0)

3 tisíce za 5 let starej mp3 přehrávač?? To jsi z hodbě drahého kraje, kámo. Za stejnou cenu lze koupit podstatně lepší Ipod Nano s 8 GB paměti a barevným displejem...;)

tohle má cenu tak max 1500,- víc ani ranu.

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

banner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace