Odkazy

Zvukařina
Michael Suk

Michael Suk

Hodnocení uživatele: kladné hodnocení uživatele (3) / záporné hodnocení (0)
Datum registrace: 16. 12. 2019 11:11
E-mail: misacek1 (zavináč) gmail.com

Aktivní inzeráty uživatele

Uživatel nemá aktuální inzeráty

Hodnocení uživatelů

Breath Controller Yamaha BC2 - prodáno!

16. 11. 2021 18:10  |  scarrymidi

Michal je skvělý a spolehlivý obchodní partner, strašně rád u něj nakupuji. Je to už náš několikátý obchod, tentokráte mi dodal dechový kontrolér přesně podle naší domluvy a obratem. Moc mu za něj děkuji. Naše telefonická jednání (škoda, že nás dělí půl republiky) jsou nesmírně zajímavá, Michal je odborníkem na klávesové nástroje a syntezátory (a to i na ty nové analogové), tak si vždy vyměníme naše zkušenosti a pokecáme o nových nástrojích. Michal je také vynikajícím praktickým klávesákem se zkušeností z jedné proslulé české kapely, tak jsem spolu vyměnili některé naše soukromé nahrávky a jsem moc rád za jeho rady a připomínky k jejich zvuku.



Každopádně Michala doporučuji jako obchodního partnera každému z Vás a již teď se těším na naši další obchodní příležitost!

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

18. 03. 2021 14:44  |  orzowei

Doporučuji bez nejmenších výhrad.

Naprosto pohodový kolega se kterým jsem už měl tu čest před lety, jen teď už na ten obchod opravdu došlo.



Nástroj v perfektním stavu, dokumentace, kompletní obaly, prostě jako bych ho měl z obchodu. Akorát v obchodu si tak příjemně nepoklábosíte o nástrojích.

Bohužel jsem neměl moc času, takže to byla relativně rychlá akce, kdy vyzkoušení nástroje se vším všudy proběhlo až v domácím prostředí kde rozhodně nezklamal. A hlavně jsem u toho už nemusel respirovat :-D.

Mimochodem přístup kolegy i k tomuto dočasnému znepříjemnění života byl skvělý a vážím si ho i z tohoto nehudebního důvodu.

Záruka sice už logicky nebyla, ale padla nabídka, že nebude li mi nástroj jakkoliv pasovat, do dvou dnů lze obchod zrušit. Nemyslím si, že jí využiju, ale opět další důvod proč celý obchod ocenit *****.

Díky a snad někdy příště na pokec v menším spěchu a větším pohodlí.

Díky i za pomoc s transportem do vozidla!

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

Behringer model D - prodáno!

12. 03. 2021 15:24  |  Querd

Perfecto! Spolehlivý, sympatický prodejce. Díky za vše a doporučuji též ostatním (-: Petr

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

Diskuze uživatele

29. 11. 2023 13:38  |  Michael Suk kladné hodnocení (3) / záporné hodnocení (0)

Pro pvmusic: To asi bude nějaká mýlka, ne? Cenu prodávaného nástroje Yamaha jsem nijak nekomentoval, ani to nemám ve zvyku. Můj komentář byl myšlen jako vtip a směřoval k zde několik let inzerovanému nástroji Ensoniq TS12, navíc se odvíjel od komentářů předešlých. A toho soudruha si vyprošuji, možná jste si mne spletl s někým ze schůze, kdo měl podobné jméno :-)

Hodnocení komentáře: (4) / (1)

08. 06. 2023 15:42  |  Michael Suk kladné hodnocení (3) / záporné hodnocení (0)

Ensoniq TS12 určitě zraje jako víno. Hlavně, aby se na něm neusadila plíseň :-)

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

07. 04. 2022 09:51  |  Michael Suk kladné hodnocení (3) / záporné hodnocení (0)

Já mám s Pavlem zkušenosti jen ty nejlepší. Všechny opravy vždy zvládnul na jedničku a navíc s příjemným úsměvem a pokecem..

Hodnocení komentáře: (0) / (1)

24. 06. 2021 11:26  |  Michael Suk kladné hodnocení (3) / záporné hodnocení (0)

Možná by bylo lepší, kdybyste napsal prodávajícímu email. Nemusí trávit denně čas na midi.cz, aby si všiml vašeho komentáře :-)

Hodnocení komentáře: (2) / (0)

banner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace