Odkazy

Zvukařina
TomasRa

TomasRa

Jméno: Tomas
Hodnocení uživatele: kladné hodnocení uživatele (0) / záporné hodnocení (0)
Datum registrace: 04. 06. 2007 22:41
Telefon: 602 282267
E-mail: tomasra (zavináč) centrum.cz
Web: www.beyma.com/uploads/descargas/1353675039.pdf

Aktivní inzeráty uživatele

Uživatel nemá aktuální inzeráty

Hodnocení uživatelů

Uživatel dosud nedostal hodnocení

Diskuze uživatele

24. 09. 2015 18:50  |  TomasRa kladné hodnocení (0) / záporné hodnocení (0)

To je docela "frajeřina" nechat si poslat světla z Číny a pak je nabízet za dvojnásobnou cenu; to se opravdu najdou tak hloupí a neschopní si sami na aliexpress.com objednat a zaplatit zbytečně dvojnásobek skutečné ceny nejhoršího čínského šmejdu?

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

04. 07. 2011 10:53  |  TomasRa kladné hodnocení (0) / záporné hodnocení (0)

Omlouvám se panu Murch za své prvotní nepochopení podstaty jím nabízených kurzů a základní myšlenky. Bylo to způsobeno mým zjednodušeným prvotním náhledem na základě nedostatku informací. Podle dalších reakcí zde jsem pochopil, že podstata know-how pana Murch spočívá v tom, že spolupracoval se světovými odborníky v nahrávacích studiích, kde obohacoval své poznatky a praktiky a nyní nabízí poskytnout je tomu, kdo je potřebuje. V tom spatřuji unikátnost jeho nabídky. Pochopil jsem, že uvedené techniky v podstatě nejsou závislé na kvalitě použitých technických prostředků a tak není nutné používat špičkové zařízení pro jejich aplikaci. Souhlasím, že zvuk bude slušný i při použití méně kvalitních komponentů. Je ale jasné, že při použití komponentů, které generují jakékoli zkreslení (osazené např. OP TL07x), výsledný zvuk nikdy nebude tak čistý a detailní jako s komponenty osazenými high-end součástkami. Doufám, že mi pan Murch konečně odepíše a že se také budu moci zúčastnit jeho kurzů :-), již jsem průběžně posílal 3 e-maily z různých adres a zatím žádná odpověď. Prosím o odpověď. Děkuji.

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

27. 01. 2011 06:29  |  TomasRa kladné hodnocení (0) / záporné hodnocení (0)

Miky23: Pokud chcete dosáhnout opravdu dobrého výsledku studiové práce, musí Vaše technika snést v poslechovém testu srovnání s highendovými zařízeními. Jestliže bude slyšitelně horší, podle toho pak dopadne výsledek.

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

09. 02. 2010 22:04  |  TomasRa kladné hodnocení (0) / záporné hodnocení (0)

Nedoporučuji nahrávat KAPELU NAJEDNOU kvůli přeslechům jednotlivých stop. Např. činely prolezou všude, nejvíce do zpěvových mikrofonů. S takovou nahrávkou je pak hodně práce a výsledek většinou není dobrý. Možná by pomohlo akustické stínění, ale jen pomohlo, lepší je to udělat pořádně, když už se něčemu takovému věnuje úsilí a hlavně také s kvalitní technikou. Když slyším nahrávky z některých studií vybudovanými pouze muzikanty, je mi často na zvracení, většinou jsou výšky i středy poznamenané nekvalitními AD převodníky, což se často snaží dohnat různými pluginy, což pak nehraje přirozeně a čistě.

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

18. 11. 2009 19:33  |  TomasRa kladné hodnocení (0) / záporné hodnocení (0)

Je mi pres 40, se zvukovou technikou se zabývám od svých 16ti let. Hromadou šrotu :-)) (legrace) na webu jsem měl na mysli:

Classic hardware and software - nejsou snad tyto přístroje trochu out-of-date? Mackie HDR24 již několik let není na trhu a nelze do něj instalovat harddisk s rozumnou velikostí (alespoň 80GB), pro mě je velmi omezeně použitelný a je to strašná obluda. PCM90 má svého kvalitativně lepšího předchůdce i svého nástupce a ten Roland je pro mě bezcenná vykopávka. Dále: Classic Celestion 3way monitors. Dynamic and true. + Accurate small speakers. - pro mě není žádnou studiovou referencí nějaký 3pásmový monitor od Celestion ani ten koax od Acoustic Lab, ale spíše např. Genelec1032A. Za studiový analogový Classic pro mixer považuji Neve (i když používám digitál). Prostě ani jedna s těch věcí obecně není peofesionální klasikou, jak je v podstatě prezentováno. Jestli je tohle pro Vás klasika, tak jste na zem asi spadl z Marsu :-)) Další 4 okénka na http://mojokytar.moonfruit.com/#/gallery-2/4528051610 zůstaly pro jistotu prázdné, také proto jsem napsal, že je web nedodělaný. V textu se mi líbí, že disponujete schopností naučit rychle to, co jste se léta učil, nádherně řečeno, to by se mi líbilo, ale je to vůbec takto prakticky realizovatelné? Pane Mojokytar, berte tyhle moje bláboly s HUMOREM !! Nedovolil bych si tvrdit, že byste byl nějaký amatér v oboru, když Vás neznám. Ale např. já bych se s takovou technikou, kterou jsem našel na Vašem webu neodvážil nabízet tak sofistikované a zřejmě placené kurzy, protože je jasné, že podle úrovně webu a úrovně prezentovaného zařízení bude automaticky predikována úroveň nabízených kurzů, alespoň lidmi, kteří Vás neznají.

Jinak sám disponuji technikou přibližně na úrovni Vaší prezentace, ale jak jsem psal, já bych si nedovolil své věci označit za nějakou klasiku, spíše za poloprofesionální zařízení. Mám je z důvodu, že pro mě je práce se zvukem koníček a na dražší zařízení nemám.

Doufám, že jste se při čtení mého kritického komentáře také zasmál (s tím Marsem, použitá expresiva atd.), to bylo mimo jiné také mým cílem.

Keep smile, good luck, Tomáš

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

10. 11. 2009 20:25  |  TomasRa kladné hodnocení (0) / záporné hodnocení (0)

Jestli budou nabízené kurzy existovat a budou stejně zmatené jako je tento inzerát i uvedená těžce nedodělaná webová prezentace s hromadou šrotu na fotkách, tak bych si nebyl jistý, že se platící vůbec dočkají nějakého nezmateného souvislého výkladu korespondující s aktuálním vývojem zvukové techniky.

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

banner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace