Odkazy

Zvukařina
RANDALL RD1CE Kytarové lampové kombo

Druh inzerátu: Nabízím

RANDALL RD1CE Kytarové lampové kombo

07. 03. 2024 14:36  |  Hodnocení inzerátu: kladné hodnocení inzeratu (0)  |  Komentářů: 1

Nejlepší lampové mini kombíčko pro metalisty na domácí cvičení naprostá bomba. Brutál zkreslení, řezavý zvuk. Ale umí i jemnější crunch do blues rocku atd. Má efektovou smyčku a XLR výstup do mixu. Plně funkční.

ŘADA DIAVLO
Modelová řada Diavlo nabízí celolampové kytarové hi-gain aparáty, které ocení zejména kytaristé preferující agresivní, ostrý a mohutný zvuk. Ve vodách tvrdých hudebních stylů je Diavlo jako doma, ale neztratí se ani rocku či blues rocku.

RD1C
Konkrétně tento aparát se sestává z předzesilovače vybaveného elektronkou 12AX7, který nabízí jeden kanál, a z 1 Wattového koncového zesilovače osazeného lampou typu 12AU7. Svůj výkon dodává do 8palcového reproduktoru Randall.

Přední panel obsahuje všechny podstatné ovládací prvky. V případě tohoto aparátu jde jen o potenciometry Volume, Gain a Tone upravující hlasitost, míru zkreslení a ekvalizaci tónu. Doplněny jsou 3polohovým přepínačem Tone Stack Shift pracujícím zejména ve středových frekvencích

Na zadní straně aparátu se nachází XLR výstup s emulací reproduktoru, výstup pro externí reproduktor a vstup a výstup efekové smyčky. Součástí aparátu je “dummy load”, tudíž je možné ho provozovat v tichém režimu například při nahrávání.

Randall RD1 Diavlo je velmi kvalitní lampový zesilovač, který bude tou pravou volbu pro většinu kytaristů vyžadující kvalitní lampový zvuk v malém provedení. Tenhle ďáblík se postará o to, aby Vás bylo slyšet široko daleko…

Technické údaje
• celolampové kytarové kombo
• Tone-Shift přepínač
• XLR DI-Out s emulací reproduktoru
• výstup pro externí reprobox
Mám připomínku k popisu

ID inzerátu: 244883
Inzerent: ponik  |  Hodnocení uživatele: kladné hodnoceni recenzenta (5) / záporné hodnoceni recenzenta (0)
Region: Brno
E-mail: teve.music.cz (zavináč) gmail.com
Telefon: 775629352
Cena: 2990 CZK

Komentáře

PŘEPRODEJ s nehoráznou přirážkou

Odpovědět

05. 02. 2024 18:09  |  lutte333 kladné hodnocení (1) / záporné hodnocení (0)

Tento člověk ode mne koupil toto kombo pár týdnů zpět na hudebnibazar.cz. Inzeroval jsem ho za 2000Kč s ohledem na pořizovací cenu, která byla lehce přes 3000Kč když bylo nové (cca 9 let-umím dohledat fakturu). Dotyčný smlouval o ceně a nakonec jsme se dohodli na 1200Kč+poštovné, protože si nebyl jistý zda by mu zvukově sedlo. Dokonce jsem strávil 2h času tím, že jsem mu zajistil kvalitní nahrávku komba.



Nic mi není po tom, za kolik kdo co koupí a je třeba aby si to každý sám posoudil, ale dát si přes 3000kč přirážku za nic mi přijde krajně neetické. Ať si každý udělá svůj názor, jen chci uvést věci na pravou míru, aby nikdo nekoupil předražené kombo v letech, byť plně funkční (jsem jeho první majitel).

Hodnocení komentáře: (4) / (2)

banner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace