Odkazy

Zvukařina
Korg Modwave - syntezátor

Druh inzerátu: Nabízím

Korg Modwave - syntezátor

03. 12. 2023 15:01  |  Hodnocení inzerátu: kladné hodnocení inzeratu (0)  |  Komentářů: 0

Prodám klávesy z domácího nekuřáckého studia.

Modwave vychází z odkazu DW a přetváří ho do moderního syntezátoru, s úžasně hlubokými wavetable oscilátory, skvělými filtry, flexibilní modulací, bezkonkurenční polyfonií, obsáhlým patternovým sekvencingem a praktickým ovládáním. Díky tomu poskytuje jedinečné, silné a snadno přizpůsobitelné zvuky.

Syntezátor přichází se dvěma unikátními nástroji pro tvorbu dynamického pohybu: Kaoss Physics a Motion Sequencing 2.0. Kaoss Physics kombinuje X/Y Kaoss pad s modulovatelnou a vytváří citlivý, interaktivní ovladač, který je vedle výkonnosti také velmi zábavný. Motion Sequencing 2.0 přináší organické, průběžně se vyvíjející patterny Wave Sequencingu 2.0 z wavestate do světa motion sequencingu, včetně více vrstev a nahrávání v reálném čase, aby vám pomohl vytvořit komplexní, vyvíjející se fráze, které jiné sekvencery nedokáží.

Každý program má dva plnohodnotné wavetables oscilátory, plus sub oscilátor/šumový generátor a kterýkoli z množství typů stereo filtrů, včetně agresivního MS-20, sladkého Polysix a vylepšeného Multi Filtru. Pomocí neuvěřitelně flexibilního modulačního systému lze rozpohybovat téměř kterýkoli parametr, se čtyřmi spustitelnými obálkami, pěti LFO, duálními modulačními procesy a dvěma generátory keytrackingu – plus mnohovrstvé Motion Sequencing a Kaoss Physics.

ID inzerátu: 243994
Inzerent: UllP  |  Hodnocení uživatele: kladné hodnoceni recenzenta (0) / záporné hodnoceni recenzenta (0)
Region: Praha
E-mail: ullmann (zavináč) outlook.cz
Telefon: 731151045
Cena: 14000 CZK

Komentáře

banner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace