Odkazy

Zvukařina
TEENAGE ENGINEERING OP-Z, rozšířený o RUMBLE - - - P R O D Á N O - - -

Druh inzerátu: Nabízím

TEENAGE ENGINEERING OP-Z, rozšířený o RUMBLE - - - P R O D Á N O - - -

16. 01. 2024 07:42  |  Hodnocení inzerátu: kladné hodnocení inzeratu (0)  |  Komentářů: 0

Doslova kapesní syntezátor, který v sobě však ukrývá vše, co budete k produkci a k popouštění uzdy vaší kreativity potřebovat. S TEENAGE ENGINEERING OP-Z budete mít k dispozici 16stopý sekvencér, 16 sample packů, zvukovou syntézu s 8 enginy, Punch-in FX efekty, a dokonce vám umožní vytvářet i vlastní vizuální kulisu. Nároky na malé rozměry syntezátoru ho ochudily o displej, i tak se ale velmi dobře a intuitivně ovládá. Pokud jste na displej přece jen zvyklí a neobejdete se bez něj, stačí TEENAGE ENGINEERING OP-Z propojit pomocí Bluetooth s vaším smartphonem či tabletem s iOS nebo Androidem a udělat tak displej z něj.

Zdarma přidám TEENAGE ENGINEERING Rumble, který dodá vašemu OP-Z mohutnější basy, tento vestavěný haptický subwoofer vám umožní cítit hudbu jako byste stáli před výkonnou PA hradbou na festivalu. Vaše tracky tím získají větší "koule" a beaty obsáhnou širokou škálu nízkých frekvencí. Modul poskytuje frekvenční odezvu 10 - 150 Hz pro maximální výkon. Rumble přináší efektivní využití baterie a tichý režim metronomu pro live produkci.

iPad není součástí prodeje:-)

ID inzerátu: 242782
Inzerent: ivovavra  |  Hodnocení uživatele: kladné hodnoceni recenzenta (8) / záporné hodnoceni recenzenta (0)
Region: Ostrava
E-mail: vavra.ivo (zavináč) gmail.com
www: https://www.youtube.com/watch?v=r87f_gQKlxo&t=1831s
Cena: 7500 CZK

Komentáře

banner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace