Odkazy

Zvukařina
Leonv

Leonv

Hodnocení uživatele: kladné hodnocení uživatele (5) / záporné hodnocení (0)
Datum registrace: 20. 11. 2009 13:15
Telefon: 608022292
E-mail: leonv (zavináč) seznam.cz

Aktivní inzeráty uživatele

Uživatel nemá aktuální inzeráty

Hodnocení uživatelů

Ambika PCB

08. 05. 2016 14:42  |  Tudy

Profi výrobek, dobře zabaleno a rychle zasláno. Příjemná komunikace a dobré tipy. Doporučuji

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

Mr. Midi2

13. 12. 2014 14:10  |  country

Velmi děkuji za ochotu, rady i perfektně fungující u nás unikátní produkt, něco podobného jsem už roky sháněl marně, i v cizině...

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

dbx 576 Vacuum Preamp Compressor - i výměna za IPAD

16. 12. 2013 19:11  |  steta

Velice solidní jednání, dobrá komunikace, stav odpovidal popisu, rychlé jednání. Doporučuju!

Petr

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

SOUNDCRAFT EPM8 - nepoužívaný, nevyužitý, jako nový

21. 05. 2013 14:28  |  djtranzy

Obchod proběhl rychle a dle domluvy. Děkuji a doporučuji!

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

RME HAMMERFALL DSP + MULTIFACE + adaptér do PCI

25. 10. 2012 09:48  |  blofeld

Rychlé jednání, vše perfektně zabaleno, jako nové, dobrá cena, naprostá spokojenost. Díky!

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

Diskuze uživatele

05. 03. 2010 08:38  |  Leonv kladné hodnocení (5) / záporné hodnocení (0)

Pane Pavle, živá kapela je výborná pro rockovou hudbu. To je odvaz, ale mit 100 věcí tvrdšího žánru je velký limit. Nechtěl bych s rockovou kapelou hrát 2 sady polek, už jem proto abych se díval na jejich znechucené obličeje. Lidi jsou v poslední době velmi protivní, a víc je zajímá kterou písničku hrát než jestli to je midi a nebo šlape v kapele pět lidí a bubeník. V mém repert. mám pouze věci které hrajem dobře. Do midek hraju na tritona, hraju vlastně to samé co s live. Kromě velkých plesů firem a letních zábav si velká kapela asi moc nezahraje. Největší roli hraje stejně zpěvák - zpěvačka.



Jinak souhlas s midinetus, taky se u midi ve dvou nadřu mnohem víc.



Můj kolega má studio, natáčí autorskou hudbu,vystupují občas v televizi a krom toho má i amatérskou skupinu v Olomouci a vše si natočil ve studiu. Klavesy si ani nezapíná, pouze zpívají. Akce o kterých tady píšeme jsou pro nej podřadný brak a nemají žádnou perspektivu postupu nebo vývoje pro skupiny někam dál. ŽIví ho studio a vydání cd. A to je klučina se sluchem, výborný muzikant, co slyší to zahraje. ŽIVOU KAPELU OPUSTIL UŽ DÁVNO, PROTOŽE TAM NĚKTEŘÍ CHLASTALI A TI DRUZÍ MĚLI HOLKY.Měli to jako zábavu, což si on dovolit nemohl.

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

04. 03. 2010 17:52  |  Leonv kladné hodnocení (5) / záporné hodnocení (0)

Živá kapela je super, ale jste schopni v pěti lidech secvičit repec 350 songu? Za jak dlouho? Nebo máte jen svých 100 věcí a jedete podle seznamu bez ohledu na publikum. Hrál jsem v žívé kapele a i midička se zpevačkou. s živou kapelou jsme hráli strašně málo, jenom jsme zkoušeli(teda mě to bavilo) ale nikdo si to nemohl(nechtěl) dovolit. Pak basákovi vyhrozila manželka, kytarista onemocněl a šlus. Ve dvou, nebo třech hrajeme pátky, soboty a finančně to vychátí líp. Kdo z vás hraje ples s Chinaski, nebo Davidem? To jediné má perspektivu, ostatní je pouze amatérská činnost pro zábavu a malý přivýdělek, a je myslím jedno , jestli se dře 5 lidí nebo 2.

Nehledě na to že s živou kapelou se dá dobře zašít(zpěvák), když se nechce... Stačí aby zpívali dva členové a zpěvák je za vodou. A ještě většinou jeden z pěti muzikantů tíhne k chlastu , nebo ženským. To je pak super úroven.

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

banner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace