Odkazy

Zvukařina
markuc

markuc

Jméno: Martin Kučera
Hodnocení uživatele: kladné hodnocení uživatele (9) / záporné hodnocení (1)
Datum registrace: 03. 06. 2006 16:26
Telefon: +420776594486
E-mail: markuc999 (zavináč) gmail.com

Aktivní inzeráty uživatele

Uživatel nemá aktuální inzeráty

Hodnocení uživatelů

KAWAI K4 RACK

29. 09. 2020 22:57  |  jxhorak

Čtvrt hodiny před tím, než jsme měli domluvené předání (jednalo se o syntezátor Kawai K4R) mi prodejce zatelefonoval a omluvil se, že musí v racku vyměnit baterku. Nabízel jsem se, že si baterii vyměním sám, ale odmítl. Na druhý den mi napsal, že musí vyměnit držák na baterku, protože jí rozbil. Opět jsem se nabídl, že si držák vyměním sám (protože je mám), ale odmítl. Týden na to se omluvil, že syntezátor nemůže ještě předat, protože mění všechny tlačítka za nové (jsou to přece korunové položky). Po dalším týdnu se omluvil, že při pájení tlačítek přestal syntezátor hrát, takže to musí vyšetřit. Nakonec se prodejci podařilo zvuk spravit (po 14 dnech od chvíle, kdy jsem ho kontaktoval), ale jelikož prodal K4 tak se rozhodl K4R si nechat.



Takové vodění za nos (nevím, jestli prodejce vůbec zamýšlel syntezátor někdy reálně prodat) mi příjde trochu sprosté a hlavně zbytečné. Rozhodně NEDOPORUČUJI.

Hodnocení: záporné hodnocení (1)

25. 02. 2019 07:30  |  kplayer

Velice seriózní jednání, rychlé dodání. Velice doporučuji!

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

04. 04. 2015 14:41  |  orzowei

Dovolím si doplnit hodnocení za transakci ze září loňského roku.



Nástroj i příslušenství předvedeny, přidán bytelný kufr, proběhlo i nějaké to povídání o společném koníčku. Zkrátka naprostá pohoda.



Prodejce je férový chlap a bylo mi potěšením spolu jednat.

Takže rozhodně doporučuji jako parťáka na obchod.

Díky!

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

23. 12. 2014 11:32  |  Gabriela

Velmi vstřícný prodávající, který je ochotný nasadit pro blaho hudby a kupujícího i vlastní kůži :-) Výborná domluva, nástroj ve skvělém stavu.

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

Vintage mixpult RAM 16:8:2 (Made in England)

28. 08. 2013 17:14  |  echoflanger

Bezvadná zkušenost s obchodní transakcí, ke všemu jsme bývalí spolužáci, takže jenom doporučuji :-)

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

26. 02. 2013 11:22  |  smazano Rhodesik

Martina hodnotim kladne, pretoze ma skusenosti a vyzna sa. Naviac je to fajn clovek, s ktorym je radost diskutovat. :-)

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

sluchátkový distributor Fostex PH-50

07. 03. 2012 18:20  |  tvainert

Martina mohu všem s klidným svědomím jen doporučit!!! Měli jsme spolu jeden složitější obchod a Martin beze zbytku dodržel vše co slíbil. Je to člověk s nesporným přehledem a velký profesionál.
Obchod s ním je absolutně bez rizika !

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

Rozprodám tyto mašinky :

24. 03. 2010 23:32  |  najvrtson

Solidní jednání a zboží odpovídající popisu. Děkuji za obchod!

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

Diskuze uživatele

29. 06. 2011 10:58  |  markuc kladné hodnocení (9) / záporné hodnocení (1)

Wondr, děkuju za přání a přeju totéž :)

No, já jen pořád přemýšlím o té univerzálnosti, o které mluví Jon ... jeho metoda představuje určitou univerzálnost, ale podle mě jen do toho bodu, ve kterém začíná právě ta kreativita a interpretační názor zvukaře. Tím nechci ani trochu snižovat její hodnotu, to ani náhodou, jen stále přemýšlím o Jonových slovech, že je zvukařina jen čistě technická profese, která předpokládá použití jednotných univerzálních nastavení, která zajistí standartní a opakovatelné výsledky ... pravda bude asi jako vždy někde napůl cesty. Představu o tom, jak by to mělo hrát, může mít každej jinou a tady ta univerzálnost poněkud pokulhává. Dokážu si představit ten další, výstupní EQ, co má Jon v racku, kterej s určitým nastavením (dokázal bych už dnes popsat, jak by mělo podle mě vypadat ...) ještě zkoriguje výsledky mixu, ale pokud Jon tvrdí, že i na mastering je nastavení univerzální, pak už nevím ... Ale pořád se vyvíjím :), takže i moje zkušenosti s tím, co jsme se u Jona dozvěděli, se budou taky vyvíjet. A znova opakuji - jděte tam, dávejte pozor a pište si, stojí to za to. Ještě jednou díky, Wondr :)

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

28. 06. 2011 11:27  |  markuc kladné hodnocení (9) / záporné hodnocení (1)

Dovolím si přidat pár zkušeností, opřených o pokusy s Jonovou metodou. Vyzkoušel jsem na muzikálech, při živých produkcích i ve studiu. To, o čem Jon hovořil jako o průzračných mixech, se opravdu daří a jeho metoda odstraňuje bezpečně nejobvyklejší problémy, které při práci se zvukem vznikají. A teď trochu kritiky - zatím jsem se neobešel bez další ekvalizace ještě za Jonovými nastaveními. Mixy jsou průzračné a naprosto čisté, ale někdy nejsou tak úplně pěkné, což se mi mimochodem trochu zdálo už na kurzu při poslechu Jonova vzorového mixu, na kterém jsme se učili ... Navíc je pravda, že zejména naživo člověk mnohdy řeší i nedostatky samotného aparátu, takže ekvalizéry vypadají někdy nakonec trochu jinak ... Tohle všechno ale nic nemění na věci, že jako výchozí nastavení pro jednotlivé elementy slouží Jonova metoda naprosto dokonale a pokud si uděláte např. presety na digitálním pultě,

máte nazvučeno velmi rychle a můžete si hrát s detaily. Takže znova a opakovaně doporučuji všem, kteří jsou schopni naslouchat a zbourat v sobě klišé svých dosavadních zkušeností !

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

07. 06. 2011 11:28  |  markuc kladné hodnocení (9) / záporné hodnocení (1)

Možná by, Jone, nebylo špatné zveřejnit text té smlovy, možná i tady. Určitě by to rozptýlilo obavy mnoha potenciálních zájemců o kurz ... Mimochodem, včera jsem aplikoval informace z kurzu na live 4tet, výsledky po několika drobných korekcích jsou skvělé !

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

06. 06. 2011 01:43  |  markuc kladné hodnocení (9) / záporné hodnocení (1)

je za námi a já jsem jedním z těch, co si udělali čas a rozšířili řady absolventů. Mohu všem bez ohledu na pohlaví, vzdělání a praxi vřele doporučit, Jon nabízí v podstatě univerzální postupy, jak na to. Po prvotním šoku v tom začnete spatřovat logiku a uvědomíte si, že to vlastně není tak neobvyklé a že se na to jde pouze trochu jinak. Mimo to je Jon příjemný chlapík, který byl v Londýně u toho, když tam vznikalo to, čemu se tady zbožně snažíme aspoň přiblížit ... prostě tam příště běžte a garantuju vám, že nebudete litovat. A to platí i pro ty, kteří si už léta myslí, že to straaaašně umí ... nebudu jmenovat :-)

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

02. 05. 2011 15:12  |  markuc kladné hodnocení (9) / záporné hodnocení (1)

Ahoj Jon, poslal jsem ti email s přihláškou na obě adresy, ale zatím bez odpovědi. Přišly ti ? Martin Kučera ...

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

31. 01. 2011 00:44  |  markuc kladné hodnocení (9) / záporné hodnocení (1)

Promiň, můžu se zeptat, kde se tenhle obor dá vystudovat ? Mám ve školství docela přehled, ale o tomhle oboru jsem neslyšel ... díky ! A mimochodem, jak jsi přišel na to, že v divadle jsou ruchaři ???

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

22. 07. 2010 10:31  |  markuc kladné hodnocení (9) / záporné hodnocení (1)

Komentoval jsem tenhle inzerát už minule, když tu visel ... omlouvám se, ale majitel se asi zbláznil, našel jsem novej už za 16,5 ... tady prostě nikdy nebude secondhand to, co je ve světě. Pokud to chcete zkoušet, jestli se někdo neznalý chytí, tak asi ne tady, tady prostě mají lidi přehled o nástrojích a cenách velmi dobrej ! Na druhou stranu - je to vaše věc ...

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

15. 07. 2010 11:18  |  markuc kladné hodnocení (9) / záporné hodnocení (1)

Novej jsem našel na netu na první kliknutí za 17.000,- V téhle zemi asi nikdy nebude second hand tím, čím je jinde na světě, že ? Takže hodně štěstí při prodeji !

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

10. 01. 2010 19:57  |  markuc kladné hodnocení (9) / záporné hodnocení (1)

To je na Slovensku docela běžné, že Maďaři, kteří tam žijí, odmítají mluvit slovensky. Kamaráde, pokud opravdu slovensky neumíš, tak se nejdřív odstěhuj do Uher a pak piš inzeráty v angličtině, aspoň nebudeš vypadat jako idiot !

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

banner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace