Odkazy

Zvukařina
RME ADI-4 DD (konvertor digitálních signálů)

Druh inzerátu: Nabízím

RME ADI-4 DD (konvertor digitálních signálů)

28. 03. 2024 01:55  |  Hodnocení inzerátu: kladné hodnocení inzeratu (0)  |  Komentářů: 0

ADI-4DD je obousměrný konvertor formátů ADAT a AES s výborným poměrem cena/výkon. Podpora samplovací frekvence 96 kHz a vestavěná eliminace jitterů jsou jen dvě z mnoha vynikajících vlastností tohoto zařízení.

Displej s LEDkami zobrazuje aktuální stav příchozího a odchozího signálu a kvalitu processingu. Technologie SyncCheck známá i z jiných zařízení od RME signalizuje, zda vstupní signál je lockován a zda všechny vstupy jsou synchronizovány. AES výstup lze nastavit do módů consumer nebo professional. První AES výstup (kanály 1/2) je dostupný také jako optical TosLink.

Technologie RME Steady Clock zaručuje excelentní kvalitu clocku v každé situaci. Díky vysoce výkonné redukci jitterů může být jakýkoliv digitální signál regenerován a použit jako reference pro Word Clock výstup. Intelligent Clock Control (ICC) udržuje poslední korektní samplovací frekvenci v případě chyby nebo ztráty vstupního signálu. Veškeré nastavení zůstává uchováno i při vypnutí zařízení.

Zařízení sestává ze dvou konvertorů: 4x AES vstupy do 2x ADAT výstupy a naopak. Dvojitý ADAT port umožňuje plnohodnotné osmikanálové operace v kvalitě od 32 do 96 kHz s využitím multiplikační technologie S/MUX. Pro formát AES/EBU je zde DB-25 – multipin konektor pro standardizované AES break-out kabely. První dva kanály AES/EBU I/O jsou dostupné přímo jako XLR konektor.

Možnosti použití ADI-4 DD

Vstupní jednotka AES/EBU pro digitální RME karty s rozhraním ADAT
8-kanálový AES nebo ADAT vstup a výstup pro digitální mixpulty s ADAT a AES portem
Konverze mezi AES/EBU, SPDIF a SPDIF optical
Umožňuje připojení až 4 SPDIF nebo AES zařízení
Odstranění jitterů a regenerace AES a ADAT signálů.
Módy konverze (výběr)

8 kanálů AES na ADAT (96kHz) a opačně
2-kanály AES do 8 kanálů ADAT - splitting (96kHz)
2-kanály AES do 8 kanálů AES - splitting (96kHz)
ADI-4DD je zařízení s velkou flexibilitou použití a s výborným poměrem cena/výkon. Je perfektním řešením pro širokou škálu uživatelů, od domácích po rozhlasová studia.

ID inzerátu: 246144
Inzerent: Introspect Deep  |  Hodnocení uživatele: kladné hodnoceni recenzenta (0) / záporné hodnoceni recenzenta (0)
E-mail: introspect.deep (zavináč) icloud.com
Telefon: 604206419
www: https://rme-audio.de/adi-4-dd.html
Cena: 11000 CZK

Komentáře


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace