Odkazy

Zvukařina
NUMARK CDN 450

Druh inzerátu: Nabízím

NUMARK CDN 450

24. 04. 2024 18:55  |  Hodnocení inzerátu: kladné hodnocení inzeratu (0)  |  Komentářů: 1

Prodám NUMARK CDN 450 řídící jednotku (drive).Numark CDN450 je vysoce spolehlivý, dvojitý MP3/CD přehrávač pro DJ-ů, kteří potřebují více formátový přehrávač pro profesionální použití. Tento vysoce spolehlivý MP3 a CD přehrávač je vybaven textovým
displejem, Anti-Shock ™ elektronickou vyrovnávací pamětí a nekonečnou smyčkou. CDN450 je ideálním přehrávačem pro mobilní DJe ale i pro pevné instalace v luboch, barech a restauracích. CDN450 Vám umožní přehrávat oba tradiční formáty (CD a MP3 CD). Přehrávač zobrazuje text v podobě ID3 tagů a umožňuje navigaci ve složkách pro usnadnění vyhledávání skladeb. Můžete snadno a rychle najít skladbu, kterou chcete a začít s ní pracovat. Díky snadno ovladatelnému JOG kolečku můžete ovládat Bend Pitch, Scratch a vyhledávání.
Můžete také přeskočit o 10 skladeb dopředu pomocí tlačítka "+10 search". Pro rychlí přístup k informacím stačí použít tlačítko "ID3 Tag info!Také můžete zrychlit nebo zpomalit skladbu o 4, 8 a 16% pro snadnější sladění úderů. CDN450 automaticky detekuje BPM na většině skladeb. CDN450 obsahuje Key Lock technologii, která udrží konstantní nastavení Pitch i když s ním pohýbete.
Můžete vytvářet a integrovat nekonečné smyčky do jednotlivých skladeb. CDN450 obsahuje kromě tradičního přehrávání jedné skladby a nepřetržitého přehrávání i Relay mód.
CDN450 disponuje také funkcí Fader Start, která automaticky spustí přehrávání při pohybu s crossfaderem, a také technologií Anti-Shock ™ od firmy Numark pro zabránění přeskakování skladeb. Přehrávač je v atraktivním, do racku upevnitelný balení. Můžete umístit ovládací a řídící jednotku samostatně nebo společně, což zyšuje jeho flexibilitu. Přehrává CD a CD-R disky. CD přehrávač je v celo kovovém pouzdře pro vyšší odolnost a spolehlivost. Disponuje analogovým RCA a digitálním S / PDIF výstupy, takže jej můžete použít s prakticky jakýmikoli reproduktory a nahrávacími systémy.

ID inzerátu: 230125
Inzerent: Luka  |  Hodnocení uživatele: kladné hodnoceni recenzenta (4) / záporné hodnoceni recenzenta (2)
Region: Praha
E-mail: Sasha.luka (zavináč) seznam.cz
Telefon: 774902269
www: https://www.55.sk/produkty/1198/numark-cdn-450
Cena: dohodou CZK

Komentáře


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace