Odkazy

Zvukařina
YAMAHA TF1

Druh inzerátu: Nabízím

YAMAHA TF1

28. 04. 2024 23:47  |  Hodnocení inzerátu: kladné hodnocení inzeratu (0)  |  Komentářů: 0

Prodám mix pult Yamaha TF1. Pult je v top stavu. Case je součástí prodeje.
Řada digitálních mixpultů YAMAHA TF SERIES sdružuje moderní konzole s dotekovým ovládáním a přímočarým přístupem k mixu. Dotekové ovládání Touch Flow Operation spolu s jednotlačítkoými kompresory a ekvalizéry výrazně urychlují práci, k dispozici je také řada presetů pro mikrofony známých značek nebo automatický mix, který oceníte například při zvučení konferencí. Samozřejmostí je vynikající zvuk i poctivá konstrukce. Série obsahuje standardní konzole v několika variantách i rackovou verzi.

Yamaha TF-1 je nejmenším mixážním pultem této série. Nabízí 17 motorizovaných faderů, 16 analogových vstupů a výstupů, veškeré funkce TF konzolí a lze jí namontovat do racku pro snadný transport. Nechybí také expanzní slot pro kartu NY64-D.

Dotekové ovládání Touch Flow Operation dostane jednotlivé parametry přímo pod konečky vašich prstů a výrazně zefektivní práci nejen při nastavování ekvalizace. Pomocí otočného ovladače pak veškeré hodnoty přesně doladíte.

Klíčovými ingrediencemi pro zkrocení zvuku jsou kompresor a ekvalizér. V tomto případě lze obojí nastavit pomocí stisknutí jednoho tlačítka a rychle tak vytvořit základní mix k následnému doladění. Velkým pomocníkem je také funkce GainFinder, která nastaví automatický gain na základě analýzy vstupního signálu.

16 analogových D-PRE vstupů - max 40 kanálů 2x 2TR in a USB in USB paměťové zařízení
Dotyková obrazovka
Funkce více stop: Max 34 x 34 kanálů digitálního záznamu/přehrávání
16 XLR výstupů
1 knoflík kompresoru

ID inzerátu: 246613
Inzerent: Miloslav Pelc  |  Hodnocení uživatele: kladné hodnoceni recenzenta (0) / záporné hodnoceni recenzenta (0)
Region: Střední Čechy
E-mail: miloslavpelc (zavináč) gmail.com
Telefon: 734278578
Cena: 51000 CZK

Komentáře


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace