Odkazy

Zvukařina
SSL bus compressor - reinkarnace neboli replika

Druh inzerátu: Nabízím

SSL bus compressor - reinkarnace neboli replika

08. 04. 2024 12:41  |  Hodnocení inzerátu: kladné hodnocení inzeratu (2)  |  Komentářů: 0

Mám tu k prodeji právě dodělanou repliku "the best of the best" kompresoru SSL. Dělaná přesně podle velkejch SSL G-series pultů, i kterých jste jako děti snili (no asi jen ti starší).
Uvnitř 8 THAT 2181 čipů, čtyři na každou stranu audio signálu jako je to v origo SSL. Většina současných replik (Warm, Stam, Tegeler) maji jen po jednom což vede k většímu zkreslení a občas proklouzne nějakej ten hbitější transient. K dispozici všechno co potřebujete: bypass (přes špičkový relé), vstup pro externí symetrickej sinál pro side-chain, HP filtr pro interní i externí side-chain. Detekce interního signálu je skutečně stereo (známá u klonů jako Oxford Mod), což je prostě tak jak to má být. K dispozici ale i možnost stereo signál zmonit, tak jak je to u původního klonu od Gyrafa. Někdy je to docela fajn. Všechny součástky ve špičkový kvalitě. Navíc origo design, takže ve vašem racku bude vypadat hoooodně cool. Prostě bomba kompresor za hubičku! Pokud chcete referenci, tak třeba Amák v Golden Hive ho má, případně Ondra aka Aid Kid, Jakub Hussar, nebo Petr Michal v MKP Studio (ten má dokonce dva). Doživotní záruka (pokud ho nepřejedete traktorem, tak se vždycky nějak domluvíme). Možnost půjčení na vyzkoušení. O ceně se dá i maličko jednat, ale zas ne moc neb čipy teď hodně zdražily a těžko se sháněji.

ID inzerátu: 228098
Inzerent: devadee  |  Hodnocení uživatele: kladné hodnoceni recenzenta (7) / záporné hodnoceni recenzenta (0)
Region: Praha
E-mail: deva (zavináč) volny.cz
Telefon: 777311303
Cena: 17000 CZK

Komentáře

banner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace