Odkazy

Zvukařina
Hagstrom VIKING II 67-09 Semiakustická kytara do studia i pro live

Druh inzerátu: Nabízím

Hagstrom VIKING II 67-09 Semiakustická kytara do studia i pro live

08. 05. 2024 12:15  |  Hodnocení inzerátu: kladné hodnocení inzeratu (0)  |  Komentářů: 0

Prodám tuto nepoužívanou el. akustickou kytaru. Vhodná pro styly jazz/pop/world music/rock. Původní cena 31000, v SRN od 26900Kč. Nyní akční zvýhodnění - v záruce.
V roce 1969 zahájil legendární loutnista James „Jimmy“ D’Aquisto 10ti letou spolupráci s Hagstromem. Výsledkem je řada archtop jazzových kytar Hagstrom a mistrovské řemeslo je neomylně napsáno na všech těchto jemných nástrojích. Ve skutečnosti asymetrický vřeteník používaný pro tyto kytary a nyní používaný pro většinu současných modelů Hagstrom byl Jimmyho návrh. Bezvadně čisté, dobře zaoblené jazzové tóny a zároveň i pro rockové a jiné styly s bezvadným vyváženým tónem c akordovém i sólovém hraní ( kráčející bass apod..

Hagstrom '67 Viking II je návratem k ikonickému originálu z roku 1967, který jistě zaujme kytaristy ze všech oblastí života. Tento nástroj skutečně září, pokud jde o tón. Vybaveno je dvěma speciálně vyvinutých dvoucívkových snímačů Hagstrom, které vám poskytují klasické, působivé zvuky humbucker ve dvou režimech: jako single coil nebo split coil. Bez ohledu na hudební žánr, který hrajete, najdete tón, který se dokonale hodí k vašemu stylu. A díky hlasitosti a ovládacím prvkům a 3polohovému přepínači má tento všestranný model veškeré tonální ovládání, které potřebujete.

Díky své vynikající konstrukci a pozornosti k detailu je Viking II skutečně pozoruhodnou kytarou. Tento model s dvojitým cutaway, vyrobený s 5vrstvým tělem z kanadského flame a krkem z tvrdého javoru, nabízí nadčasovou krásu, která zaujme na pódiu nebo ve studiu. Pokud jde o hratelnost, '67 ji nabízí. Hmatník resinator je hladký a pohodlný, což umožňuje hodiny příjemného hraní. A s dvaceti dvěma medium jumbo pražci získáte větší stabilitu a přesnost. Pokud hledáte kytaru, která nabízí vintage inspiraci a nepřekonatelnou hratelnost, Hagstrom '67 Viking II je skvělou volbou.
Construction: Semi-Hollow
Body: Maple
Bolt-on neck: Maple
Fingerboard: Resinator
Fingerboard inlays: Pearloid Blocks
Fingerboard radius: 381 mm
Nut: GraphTech Black Tusq XL
Nut width: 40.5 mm (1.59")
Scale length: 624 mm (24.56")
22 Medium jumbo frets
Pickups: 2 Hagstrom H-52 AlNiCo 5
2 Volume controls
2 Tone controls with push/pull function
3-Way switch
Long Throw Tune-O-Matic bridge on wooden block
Multi-ply binding
Hagstrom trapeze tailpiece
Machine heads: Hagstrom 18:1
Gold coloured hardware
Strings: Daddario (.10 - .46)
Colour: Black

ID inzerátu: 242717
Inzerent: OKMUSIC  |  Hodnocení uživatele: kladné hodnoceni recenzenta (1) / záporné hodnoceni recenzenta (0)
Region: Praha
E-mail: otakar.kott (zavináč) gmail.com
Telefon: 602342520
www: https://www.thomann.de/cz/hagstrom_67_viking_ii_wct.htm
Cena: Dohodou CZK

Komentáře

banner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace