Odkazy

Zvukařina
Novation Launchpad Mini [MK3]

Druh inzerátu: Nabízím

Novation Launchpad Mini [MK3]

16. 05. 2024 13:30  |  Hodnocení inzerátu: kladné hodnocení inzeratu (0)  |  Komentářů: 0

Zájemcům natočím video nebo možno udělat videohovor!

Používaný pouze v nekuřáckém studiu, v moc hezkém stavu - bylo s ním zacházeno velice opatrně! Mám i originál krabici. Možnost odzkoušení a osobního předání.

Launchpad Mini patří mezi oblíbené MIDI kontroléry, jejichž hlavním úkolem je ovládat DAW softwary na vašem PC, laptopu nebo tabletu. Launchpad Mini si získal srdce zákazníků především svými kompaktními rozměry, nízkou hmotností, jednoduchým designem a intuitivním ovládáním. Kontrolér si tak můžete vzít kamkoli s sebou a tvořit či nahrávat hudbu přímo na vašich dlouhých cestách nebo při odpočinku v přírodě. Třetí generace Launchpad Mini se dočkala nových přednastavených ovládacích prvků pro rychlejší mapping v softwaru a vylepšených 64 dotykových padů, které jsou nyní ještě citlivější a pro lepší přehlednost jsou podsvíceny RGB diodami, což vám zajistí dobrou viditelnost zejména při nočních live performance a studiových session. Změnou také prošel zadní panel, kde nyní naleznete moderní a rychlý port USB-C.

Posílám Zásilkovnou/Balíkovnou (na výdejní místo nebo na adresu k vám domů) nebo osobní odběr Praha, Rakovník, Beroun, Kladno, Podbořany, Kralovice, Plzeň, Karlovy Vary, Žatec, Most, Chomutov, Louny, Toužim, Mariánské Lázně a okolí.

ID inzerátu: 245136
Inzerent: TurboHmota  |  Hodnocení uživatele: kladné hodnoceni recenzenta (1) / záporné hodnoceni recenzenta (0)
Region: Střední Čechy
E-mail: jjdousa (zavináč) email.cz
Telefon: +420777280575
www: https://novationmusic.com/products/launchpad-mini-mk3
Cena: 1690 CZK

Komentáře

banner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace