Odkazy

Zvukařina
KORG M3 / EXB-RADIAS (Volitelné rozšíření)

Druh inzerátu: Nabízím

KORG M3 / EXB-RADIAS (Volitelné rozšíření)

28. 03. 2024 18:16  |  Hodnocení inzerátu: kladné hodnocení inzeratu (0)  |  Komentářů: 0

K tvorbě unikátních zvuků můžete mimo jiné využít také integrovaný analogový modulační syntezátor RADIAS. Jeho ovládání na displeji M3 je plně integrováno s dalšími efekty a funkcí KARMA.

Tento výkonný zvukový engine, vycházející z MMT (Multiple Modeling Technology) technologie, disponuje dvěma oscilátory, jejichž kombinováním generuje analogově modulované zvukové křivky, DWGS (PCM), šumy a mnohé další odstíny zvuku.

Duální filtry lze propojit v sérii, paralelně, nebo každý zvlášť (pro jednotlivé oscilátory). Filter1 nabízí resonanční filtr s rozsahem 24 dB low-pass, 12dB low-pass plus 12 dB high a band-pass. Filter2 pak může nabídnout 12 dB variace low, high a band-pass režimu, plus unikátní hřebenový comb filtr.

Pomocí LFO filtrů a tří ADSR křivek lze dodat prakticky jakémukoliv parametru zvuků cyklické proměny. Tři 16-krokové Modulation Sequencery dovolují měnit hodnotu parametrů v čase, buď jednorázově, nebo ve smyčce i opakovaně.

Interní a externí audio můžete zpracovat pomocí interní syntézy a efektů, k tomu lze využít například 12 typů efektu Wave Shaping a četné další. EXB-RADIAS obsahuje stejný vokodér jako RADIAS, vyznačující se šestnácti pásmy, u kterých lze individuálně kontrolovat hlasitost a stereopozici zvuku. Pomocí funkce Formant Motion lze zachytit a zpětně vyvolat mluvenou či zpívanou frázi.

Mimoto lze u RADIAS samozřejmě využít všechny funkce modulu KARMA, a to včetně Wave-Sequencing.

ID inzerátu: 246158
Inzerent: Introspect Deep  |  Hodnocení uživatele: kladné hodnoceni recenzenta (0) / záporné hodnoceni recenzenta (0)
Region: Střední Čechy
E-mail: introspect.deep (zavináč) icloud.com
Telefon: 604206419
www: https://kytary.cz/korg-exb-radias/HN096413/
Cena: 13000 CZK

Komentáře


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace