Odkazy

Zvukařina
schwitz

schwitz

Hodnocení uživatele: kladné hodnocení uživatele (0) / záporné hodnocení (1)
Datum registrace: 03. 04. 2010 18:45
E-mail: schwitz (zavináč) over.cz

Aktivní inzeráty uživatele

Uživatel nemá aktuální inzeráty

Hodnocení uživatelů

15. 04. 2013 22:25  |  gothic

Domluvený obchod zrušen. Neprofesionální přístup

Hodnocení: záporné hodnocení (1)

Diskuze uživatele

17. 06. 2012 23:11  |  schwitz kladné hodnocení (0) / záporné hodnocení (1)

:) a máme tu znovu řadu superlativ, pokračujeme v propagaci... já osobně bych asi nikdy nepřišel na tohoto výrobce a i kdyby mi byla zaslán reklamní leták do vlastních rukou, ani bych si nezapamatoval název společnosti.... ted mám PL zaryté hluboko v hlavě... cíl splněn. Jak zvýšit prodej povlečení s hudební tématikou? Na koho zacílit? No přece na hudebníky. Jak to provést aby ten pokus nesmetli ze stolu? Takovýmto způsobem. Chci JP4. Někdo ho nabízí za povlečení??? Rychle hledám jestli je přímo tenhle set povlečení ještě v prodeji. Hle! Je tady! A už jsem navštívil stránky PL. A protože prodejce neuvedl přímý odkaz na konkrétní produkt, musím se k němu proklikat. A Písecké lůžkoviny už nikdy nedostanu z hlavy. Povlečení s piánkem a notičkami bych si sice nepořídil ani kdybych zrovna povlečení hledal - a to hudbu miluju. Ale co když jednou budu shánět prostěradlo na netu? Vzpomenu si na PL... nechci Vám křivdit a už vůbec ne nijak napadat...ale ať napíšete cokoliv, já jsem přesvědčen, že tohle byla reklama. A výborná. Mimochodem Váš nadhled musím taky ocenit :)... Mějte se hezky!

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

17. 06. 2012 18:30  |  schwitz kladné hodnocení (0) / záporné hodnocení (1)

Dobrý den, nevím jestli jste přímo provozovatelem Píseckých lůžkovin, nebo s nimi nějakým způsobem spolupracujete, v každém případě před Vámi smekám. Toto je přímo geniální způsob jak rozšířit povědomí o této společnosti i u sorty lidí s diametrálně odlišným záměřením. Škoda že nešlo o skutečnou nabídku, nicméně reklama to byla zprvu velice neprůhledná. Smekám a přeji hodně štěstí.

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

26. 11. 2011 17:36  |  schwitz kladné hodnocení (0) / záporné hodnocení (1)

http://knihy.cpress.cz/pravidla-ceskeho-pravopisu-cd.html

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

banner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace