Odkazy

Zvukařina
mojokytar

mojokytar

Hodnocení uživatele: kladné hodnocení uživatele (5) / záporné hodnocení (0)
Datum registrace: 08. 10. 2008 16:42
Telefon: 220877007
E-mail: jon.murch (zavináč) yahoo.com

Aktivní inzeráty uživatele

Uživatel nemá aktuální inzeráty

Hodnocení uživatelů

Kurzy pro pokrocile zvukare okolo hudebni veletrh 5-6.10

07. 10. 2013 16:14  |  tomato

Presnost, ferovost, profesionalita, ustretovost. Jednanie s tymto clovekom je radost

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

Kurzy pro pokrocile zvukare 26-28.4

10. 04. 2013 19:38  |  Tudy

Velice přínosný kurz. Doporučuji i všem pokročilým nadšencům do zvuku.

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

Kurzy pro pokrocile zvukare 7.5 nebo 14.5

07. 05. 2011 08:48  |  MAJ

Skvělá komunikace, za vložené peníze jsem dostal víc, než jsem čekal. DOPORUČUJI.

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

Roland Audionics a Digidesign

18. 11. 2009 17:09  |  pnovak

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

Roland Audionics a Digidesign

18. 11. 2009 15:30  |  wave777

koupil jsem od Jona efekt Roland DEP-5 --- přístroj přišel přesně dle domluvy - perfektně zabalen - stav odpovídající popisu - mohu tedy jen doporučit. A děkuji!

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

Diskuze uživatele

02. 11. 2015 12:14  |  mojokytar kladné hodnocení (5) / záporné hodnocení (0)

Ahoj Filipe, maximalni 5 lidi na ras, a to budou asi trochu dlouhy dni. Zalezi na mnrstvi otazky ale pocitam aspon o 9 do 19.00. kdyby to bylo moc narocni nemam problem s tri kratsi dni, podle poptavka. Taky kdyz jsme u toho neni problem abych prisel nekomu do studia pokud bude nekolik spolupracujici lidem tam. V takove pripad bych urcite prodlouzil kurz na tri dni a k tomu predal "workshopu", treba ukazky mixovane Vasi hudbe na Vasi systemu, nebo nahravany bici apod :) Kurz je vubec daleko vic "hands on" a ukazkove nez byla mix kurz. Budu ukazovat jak balancovat ruzne styli a vzdi s porovnani k spickove vzor (zvlast stopy i komplet mixy). A u mne s vyhoda ze poslech je uz mimoradne povedenou. Az holograficke bych rekl :)

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

02. 11. 2015 10:25  |  mojokytar kladné hodnocení (5) / záporné hodnocení (0)

Dovolte mne takle podekovat vsechni kteri absolvovali mix kurzu, bylo to fajn Vas poznavat. Ted, po 4 roky usilovne a intenzivni praci muzu konecne nabidnout nova kurz. Delam na ni tak dlouho protoze jsem potreboval byt cela jiste ze vse je na 100%. Ucim na ni ten pop zvuk ktere zname z kazda top level kapela v zahranici. Nova kurz zacina kde mix kurz skoncilo - mastering pro soucastni hudbe, popularni i vazne(classical). Detailni a podrobni ukazu jak na to. Taky ucim jak opravit chyby z mixu pri mastering. To jsou cela nove postupy. Potom ucim taky cela nova system jak procesovat mix a behem toho budu ukazet diky referencni nahravky z zahranici ze novy techniky jsou cela totozny. 100% zarucim za to. Jestle mix kurz bilo pro Vas sok pripravte jsi na jeste veci prekvapku. Preciznost nasteveni k zlomky decibelu zabere dech, je to neuveritelni dokonale. Bez muj poslech (celtic audio) bych to nikde nedokazal odhalit (a taky pevni nervi a trpelivost!) Behem 4 roky jsem zaznamenal vic nez 1000 ruzne nastaveni, 569 behem letos jenom! Cena nova kurz reflektuje usili a cas ktera byla potreba do ni investovat. Pevne verim ze i tak je to kauf! Jen ucit se jak spravne masterovat by stalo za cena vstupneho!! Brzo dodelam nove webovky s ruzne zvukove ukazky. Taky v budoucnost pocitam s komplexni kurz pro nove zajemce ktera bude zakomponovani z cast mix a cela pop kurzy.

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

11. 08. 2015 11:03  |  mojokytar kladné hodnocení (5) / záporné hodnocení (0)

Kdyby nove majtel mel zajem to opravit, dle popis jsem schopen to delat za rozumne peneze.

Hodnocení komentáře: (3) / (0)

15. 05. 2014 08:05  |  mojokytar kladné hodnocení (5) / záporné hodnocení (0)

Delam kurzy i na vsedni den ale vecino lidi mne kontaktuje primo a domluvime se na to pak. Taky uz delsi dobu nabizim privatni nauka za mirne zviseni sazba, bud' u mne v studia nebo pripadne i u Vas. Taky jak nekteri uz vsimnuli nabizim taky pomoc s navrhovane/predelane studia nebo rezzie/poslech. A na posledni misto taky upgraduju funkci mixpultu, nebo zrenovuju starsi kousky jako napriklad Harrisona kteri delam prave tedka. A ovsem porad mixuju a masteruju pro Ti kteri stoji o zvuk. Jinak Neno, neprispival jste do jine komentar nez jste chtel!! Nema to zadni souvislost jsemnout!

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

30. 01. 2014 00:09  |  mojokytar kladné hodnocení (5) / záporné hodnocení (0)

A je k vyskouseni ted u mne v Praze. Pripadne i na puceny do vlastni studia. Velmi povedene nastroj. Tajemstvi dobreho zvuku? No tak trochu ano!

Hodnocení komentáře: (2) / (0)

26. 09. 2013 10:55  |  mojokytar kladné hodnocení (5) / záporné hodnocení (0)

ted, mne upozornil nekdo ze mam tam napsane 6-7 coz je nedele - pondeli. To jsem nemyslel prave ma byt 5-6.10 sobota/nedele. koukal jsem do kalendar od loni. Duh!

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

26. 09. 2013 08:50  |  mojokytar kladné hodnocení (5) / záporné hodnocení (0)

Napadlo mne ze treba chystate do Prahy na veletrh. Kdybyste chtelo kombinovat navsteva veletrh s skoleni u mne treba predem 1-2.10 nebo potom 6-7.10 dejte mne prosim videt. Cena kurzu je stejne jako obvikle : 4500kc

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

02. 07. 2013 11:54  |  mojokytar kladné hodnocení (5) / záporné hodnocení (0)

Od clovek s 15leta praxi ktera pred par tydnu absolvoval dvou denni privatni kurz : Jone, musím ti opět poděkovat



Teď jsem o víkendu natáčel kapelu... nelepší na tom bylo že si kapela odvezla už na 90% hotový mix který jsem měl hotový za 10min :-)

Opravdu jsem si podstatně urychlil práci , podle mého bych se s tím dříve zabýval tak 3-4 hodiny.



A zvuk je excelentní , funguje na velkém hifi i na reproduktoru v notebooku.

Vždy jenom lehce korekčně dotáhnu pár detailů a zvuk je hotový



A jeste od jineho clovek ktera absolvoval kurz pred rok a pul :

Předně chci říct, že Systém je můj denní chleba.



Privatni kurzy jsou mozne dohodnout i na vsedni den. Kurzu trva dva dni a stoji 6000kc. Neda s mne neric. Mel jsem uz na kurzu absolventi VSECHNI ostatni kurzy (nove nemecke, akreditovani cesky) a vypliva z toho ze jedine u mne ucily jak na zvuk. Ostatni kurzy uci treba jak ovladat protools nebo jak pripojit systemy ale chyby upilne postupy "zvukarske". Udelam z kazdy z Vas profi zvukar v rekordni rychle cas a z nejnisi sazbu. Staci pouze kdyz vidite predem jak s jmenuje jednotlive casty mixpultu, aux, group insert atd. Nemusite byt "zvukar" abyste zvladnul kurzu. Je to narocni ale muzikant ktera ma v pocitac workstation urcite to zvladne. Rikam jsi toho kurzu pro "pokrocile zvukar" protoze presni toho z tobe udela.

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

:)

06. 11. 2012 22:15  |  mojokytar kladné hodnocení (5) / záporné hodnocení (0)

Jsem rad ze Anghello uz omluvil sveho post! Vubec jsi myslim ze nepatri tady napadany jetnotlivce. :)

Praci Martin Hannett znam. Vyrostl jsem s Joy Division. Ale neni to neco kteri bych analyzovalo na dobre poslech. Asi to neni pro me vzor dobreho zvukarstvi! myslim jsi ze ti desky opravdu zmenily hudebni styl svuj dobe a pisnicky co velmi silny. Ale nejsem jiste kolik je to diky MH? Cesky ric ted.

Casto nejlepsi vec co producent muzu udelat je opakovani pripominout kapela proc jeji demo nahravka byl tak dobry, aby nestracil duch pisnicku v studiove process. Pak kdyz produkt je hotove je cesky ric kolik producent pomohl...! Nekde opravdu mene je vic. Mam spousta vlastni skusenosti kde kapela by jinak znicily vlastne tvorba... To muzu vest k vasnive hadky v studio a myslim to byl pripad MH taky. Otasku nad to kolik George Martin pomahl Beatles je vzdi kontroverzni ale John Lennon mel v tom Jasno... Mel pravdu nebo ne? Zajmave je ze Mccartney zustal s Martinem kamarady potom a nevytvoril nic tak dobreho jako Beatles, ale Lennon hledal nove lidi (Phil Spectre) a vytvoril nekteri z nejlepsi pisicky vsech dob. Kdyby to udelal s Martinem kolik lidi by myslel potom, ze je to tak dobry prave diky Martin...! :)

Hodnocení komentáře: (1) / (0)

04. 11. 2012 11:33  |  mojokytar kladné hodnocení (5) / záporné hodnocení (0)

No , zeptate na konkretni lidi to neni moc fer. Je to cesky odpovidet a ne dotknout nekoho :) Rekl bych to takle , uznavam jeji produkcni skopnosti ale kdyz posloucham jeji praci slysim tam technicke chybi. Rikate taky ze neuzavaji muj univerzalni system - pravda je ze oni netusi co delam - spis oni neuznavaji vubec moznost ze nejake univerzalni postup by mohul fungovat. To jsem taky veril. Byl jsem absolutne predsveceny o tom ze takove vec je nemozne.

Je to taky otasku na co poslochate, jestle ten monitorove system je dostatecni dobry abys vubec rozpoznal rozdily mezi professionalni praci z zahranici. Jen zlomek zvukaru dela prace o ktera by se dal rici ze patri do privni trida. Bezni, takzvani privo tridni monitory z VSECHNI znackove firmy (ale nemuzu ni pomenovat pochopitelni) NEJSOU dostatecni dobry aby clovek rozpoznal ten posledni 10% co odlisi velmi dobry od dokonali... Jestle chcete na kurzu je jeste volno kapacita na pa,so,ne. Napiste mne mail kdyz tak.

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

banner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace