Odkazy

Zvukařina
artmac

artmac

Hodnocení uživatele: kladné hodnocení uživatele (0) / záporné hodnocení (0)
Datum registrace: 10. 01. 2016 22:36
Telefon: 776374507
E-mail: artikhouse (zavináč) gmail.com

Aktivní inzeráty uživatele

Uživatel nemá aktuální inzeráty

Hodnocení uživatelů

Uživatel dosud nedostal hodnocení

Diskuze uživatele

05. 01. 2019 15:14  |  artmac kladné hodnocení (0) / záporné hodnocení (0)

Vůbec jsem netušil ze ten můj inzerát bude tak okomentovan;)

K věci: nabízené studiovE monitorY (množné číslo) - což znamená PAR, (asi pak pro některé lidi budu muset upravit tu fotku) jsou dva roky ze stolu se ani ne pohnuly, jsou opravdu v Top stavu a rozehrane. Je pravdou ze ten zahraniční trh moc jsem neprozkoumal ale neprodavam monitory z důvodu aby jsem na nich nějak vydělal a jen protože jsem skončil s hudbou a jsou pro mě k nevyuziti, k poslechu hudby mi bohate stačí Multiroom systém.

Tím takovým “chytřejším” komentátorům dam malou radu: než začnete něco chytřeho psát, jedno ohledně čeho: ceny, stavu zboží, dopravy a platby - stačí mi zavolat na uvedene pod inzeratem tel. číslo anebo poslat mi e-mailem dotaz co Vás zajímá, jsem vždycky v dispozici, případně můžeme se sejít kdekoliv v Praze a v klidu dáme si kafe a probereme ten inzerát. Pokud jste to neudělali a hned tam napíšete ze jsem vynasobil cenu za jeden monitor dvěma, tak to není fér.

Internet jsem prozkoumal, svoji cenu jsem upravil a vážným zájemcům tu cenu upravim jeste lip.

Hodnocení komentáře: (1) / (0)

banner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace