Odkazy

Zvukařina
Vladislav Tesařík

Vladislav Tesařík

Hodnocení uživatele: kladné hodnocení uživatele (1) / záporné hodnocení (1)
Datum registrace: 12. 10. 2013 10:07
Telefon: 603776331
E-mail: tesawatt (zavináč) seznam.cz

Aktivní inzeráty uživatele

Uživatel nemá aktuální inzeráty

Hodnocení uživatelů

26. 04. 2016 14:06  |  seldom

Pozor na neseriózní jednání tohoto prodejce při prodeji použité techniky.

Hodnocení: záporné hodnocení (1)

18. 11. 2013 19:39  |  schwitzz

Ochotný a spolehlivý prodejce, doporučuji.

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

Diskuze uživatele

13. 06. 2014 12:03  |  Vladislav Tesařík kladné hodnocení (1) / záporné hodnocení (1)

Jsem rád, že se diskuze rozproudila. Konečně vím, kdo si Uliho mašinky kupuje a používá. Všichni vědí, že Uli je shit a všichni s ním mají bohaté osobní zkušenosti. Je to jako se vším v této zemi. Ne všichni jezdí v Mercedesu, v Porsche, a pár dalších super značkách, prostě proto, že na ně nemají. A nakonec dobrá rada pro mladé, začínající kluky. Dokud si nenašetříte na pořádný aparát alespoň mega, tak se do toho nepouštějte. Víte, já jsem již důchodce. Pamatuji časy , kdy různé mono Tesly a později Tw nám způsobovaly neskutečné blaho. Zesilovače s 5 tranzistory (germánium) nás přiváděly do extáze. Nevím, na čem vy jste začínali, ale dopřejte těm mladým, ať si sami vyzkouší svou cestu. Znám případy, kdy v rámci založení kapely , za pomoci vysokých půjček se pořídilo drahé vybavení a za pár měsíců se s obrovskou ztrátou prodávalo. Ne všem je dopřáno stát se umělcem či zvukařem nebo jiný pracovníkem v uměleckém oboru. A proto mně vadí až téměř hysterie proti Ulimu. Já sám ho na nic nepotřebuji, už jsem jinde. Kvalita Uliho výrobků odpovídá ceně. A ta je pro začátečníka rozhodujícím činitelem, zvláště když není jasné, jak dlouho mu jeho koníček vydrží. A tím za sebe končím. Všem přeji jen špičkový aparát a perfektní zvuk.

Hodnocení komentáře: (5) / (0)

11. 06. 2014 10:50  |  Vladislav Tesařík kladné hodnocení (1) / záporné hodnocení (1)

Nechci to hodnotit, zkušenosti mám s oběma značkami. Jenom mě překvapuje, jak všichni odmítají Uliho. Kdo ho teda kupuje? Pro koho Uli vyrábí, když to nikdo nechce? Mně přijde, že je IN na Uliho nadávat a varovat před ním. Občas si vyhledejte komentář lidí, kteří mají praktické a osobní zkušenosti, jako je třeba J. Polášek. A ještě jedna zkušenost. Před 15 lety jsem hrál na Peavey a ono se mi rozbilo. Všechno Peavey je šmejd. Přesně podle vyjádření mnohých z vás. Kdybych viděl vybavení některých pisatelů, asi bych tam našel různá překvapení .

Hodnocení komentáře: (1) / (1)

banner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace