Odkazy

Zvukařina
Berger

Berger

Hodnocení uživatele: kladné hodnocení uživatele (2) / záporné hodnocení (0)
Datum registrace: 10. 12. 2011 08:19
Telefon: 603758006
E-mail: oxygene77 (zavináč) seznam.cz

Aktivní inzeráty uživatele

Uživatel nemá aktuální inzeráty

Hodnocení uživatelů

29. 10. 2013 20:59  |  zellinka

Velice spolehlivý prodejce! Co zapomněl přidat do slíbené zásilky, obratem doposlal na vlastní náklady, mohu doporučit!

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

29. 10. 2013 20:56  |  zellinka

Ano

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

Diskuze uživatele

24. 06. 2022 07:23  |  Berger kladné hodnocení (2) / záporné hodnocení (0)

Ahoj! Dlouhá léta jsem pracoval se Sonar 4, ve Windows XP pracoval naprosto spolehlivě, ale po přechodu na Windows 7 se začaly objevovat potíže. Sehnal jsem tedy Sonar Platinum, pracuje ve Windows 7 a naprostá spokojenost! Brácha přestoupil na Windows 10 a naprostá katastrofa(problémy Tebou popsané) Jenom kvůli Sonaru se vrátil zpět k Win 7. Chápu, že vývojáři se snaží o kompatibilitu s Win 10 a výš, ale příjde mi, že po prodeji(tuším) Rolandu, to už není, co bývalo. Takže moje osobní resumé zní - pokud to jen lze, vrať se zpět k Win 7 a budeš spokojen(anebo jinou DAW, jojo, královská rada:-) ) Pokud bys chtěl, nabízím Ti komplet Sonar Platinum, čistá verze bez cracků, tenkrát jí Cakewalk uvolnil ke stažení free, ale po velice krátké době se toho chytili chytráci a po ukončení downloadu ho začali na netu prodávat, takže volně už nikde není. Osobně jsem zkoušel i jiné DAW(Cubase atd), ale Sonar je prostě Sonar a já myslím, že ve Win 7 pracuje zkrátka nejlépe. Pokud chceš, napiš mi email a dá se to poslat třeba přes Úschovnu, má cca půl giga.

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

17. 04. 2022 10:19  |  Berger kladné hodnocení (2) / záporné hodnocení (0)

Ježišikriste, to jsou pálky, no kristovanoho!!! Vůbec se nechci vnucovat mezi skutečné znalce starých nástrojů, tím tedy rozhodně nejsem, ale určitou fascinací trpím i já, jen jsem si zkrátka myslel, že jakýmsi vrcholem gearu je třeba Andromeda, nebo nějaký pořádný kus Oberheima...



Chápu, že staré a funkční nástroje mají svou cenu, jen jsem cenami hodně překvapen, asi proto, že nijak zvlášť je nesleduji a tudíž jsem mimo. Co zkusit Petra Souška? On má také jistou "analogovou úchylku" a dost velký přehled, co se kde šustne, i když si myslím, že zájemce si to už asi sám dost podrobně vygůglil, takže...Úspěch při hledání i dobré koupě přeje uživatel, který se hodně kroutil při ceně 400E za Kontakt:-) Ale při součtu cen za různé knihovny a pořádně výkonný PC, by na tuhle Yamažku babičku už také měl :-)



Fakt přeji, ať pochodíte, znám ten orgasmus ve chíli, kdy rozbalíte to, po čem se touží!

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

M3

16. 04. 2022 10:40  |  Berger kladné hodnocení (2) / záporné hodnocení (0)

Ahoj!



Vlastně se divím, že o tento nástroj není zájem...Kdysi jsem ho měl+Radias(HW synth) a bylo to brutální kombo! V době jeho vzniku jsem se byl na něj podívat i na HUVELu v Praze, byl to tenkrát veliký trhák! Nedokáži posoudit např. rozdíl mezi Kronosem, ale celkově vzato je M3 stále hóóódně dobrý nástroj, sakra, mít více místa, určitě bych ho znovu chtěl...Vzpomínám i na poměrně tuhou klaviaturu s příjemným zdvihem, KARMA super! Dokázal bych si ho představit jako jediný nástroj+Kontakt a nebylo by absolutně, co řešit! Promiňte Ivo, že ani já nekoupím, bohužel to nelze, jen jsem si na Korga vzpomněl a dle mého názoru je to stále poctivý kus synthu(nebo workstation, jak je libo) a určitě ještě hodně dobře poslouží! P.S. Odlehčeně - zkuste cenu cca 10-12tis a uvidíte ten fičák:-))) Ne ne, cena je podle mě OK, tak ať se už konečně zadaří!

Hodnocení komentáře: (1) / (2)

14. 05. 2021 19:50  |  Berger kladné hodnocení (2) / záporné hodnocení (0)

Ahojte! Když to tady tak pročítám...fakt z toho mám divný pocit, pořád jsem si myslel, že v téhle komunitě to funguje tak nějak jinak, prostě lépe a bez těchto šmejdů! Já vím, ničím a nikomu tím nepomůžu...Chci jen napsat, že docela určitě tu převládá ta "hudební důvěra", nebo jak to nazvat, což je moc fajn! Osobně jsem měl asi štěstí na dobré lidi, už několikrát jsem posílal peníze předem, nejvíce 35tis a pokaždé jsem dostal to, na čem bylo domluveno, stejně tak opačně-přijal jsem platbu, něco se mezi tím pokazilo a částku jsem ihned obratem zaslal zpět. Snad to bude takhle fungovat i nadále, bohužel, ta černá ovce se prostě objeví asi všude...Tak ať se daří a tahle situace se vyřeší co nejzdárněji!!

Hodnocení komentáře: (2) / (0)

24. 05. 2019 19:00  |  Berger kladné hodnocení (2) / záporné hodnocení (0)

Po pravdě - i mě ta cena docela udivuje a stejně jako Vy, ceny nekomentuji! No, třeba tam ta jedna devítka nějak omylem přibyla, znáte ty čínské klávesnice, občas něco přeskočí:-)) Já nabízel manuály k Yamahám(PSR i synthy) a to zdarma, jen za poštovné a...NIC! Oheň by je spapal, ale nějak mi to je pořád líto...

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

22. 10. 2016 20:57  |  Berger kladné hodnocení (2) / záporné hodnocení (0)

Ano, faktem je, že klaviatura u LE 6 je hodně specifická, taková raritka! Má hodně vysoký zdvih, pokouší se to tvářit jako kladiva, ale nejsou, to je jasné. Display na to, jak je malý, má perfektní kontrast, ale mě velikost dost limitovala, myslím, že tady by už Kurz konečně mohl opustit to své zažité! Programování a hlavně V.A.S.T. chce asi už větší, než malé znalosti a hodně trpělivosti. A zvuk? Myslím, že celá série PC, dost možná, že už K2661 strčí všechny Roladny do kapsičky! Zvuk Kurze je prostě vůle Boží :-)) Ale jen názor!

Hodnocení komentáře: (1) / (0)

21. 10. 2016 18:49  |  Berger kladné hodnocení (2) / záporné hodnocení (0)

Nech si toho Kurze!!

Hodnocení komentáře: (1) / (1)

01. 04. 2015 11:00  |  Berger kladné hodnocení (2) / záporné hodnocení (0)

Po pravdě se také docela divím, že je zde nástroj takhle dlouho! Kdybych neměl TR Rack, no tak nevím nevím...

Hodnocení komentáře: (2) / (0)

M1

27. 11. 2014 12:21  |  Berger kladné hodnocení (2) / záporné hodnocení (0)

Mockrát jsem o tomto nástroji přemýšlel, mám jej v SFW podobě a docela by mě zajímaly rozdíly...Kdo je, prosím, John Lord?

Hodnocení komentáře: (0) / (3)

10. 11. 2014 14:54  |  Berger kladné hodnocení (2) / záporné hodnocení (0)

Ahoj! Osobně jsem s úrovní MIDI velice spokojen, pokud je zde něco, co ostatním vadí(právem), je nutno si uvědomit, že to není věcí admina, ale nás všech ostatních, řečeno jinak-" je to v lidech " Všude se najdou tací, kteří mnohé tzv. podělají bez ohledů vpravo či vlevo. Přeskočit, nebo-li ignorovat nějaké "šroty" zabere max o pár minut více a to je pořád, myslím, adekvátní! Osobně bych rozhodně přivítal možnost k inzerci vložit více fotografií, občas je nutné pořídit různé detaily nebo foto nástroje z opačné strany-tohle by bylo moc fajn! Jinak jsem s úrovní webu maximálně spokojený a zatím jsem ještě nenarazil na žádného "zkoušeče čehokoli", obecně jste zde povětšinou fajn lidé! Jo a mám Korg TR-Rack...kdyby to potřeboval někdo vědět:-) Jiří

Hodnocení komentáře: (4) / (0)

banner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace