Odkazy

Zvukařina
Anghello

Anghello

Hodnocení uživatele: kladné hodnocení uživatele (1) / záporné hodnocení (0)
Datum registrace: 19. 09. 2010 19:18
Telefon: 777531041
E-mail: andre.bobrov (zavináč) seznam.cz

Aktivní inzeráty uživatele

Uživatel nemá aktuální inzeráty

Hodnocení uživatelů

Dvojitý stojan na klávesy

09. 09. 2013 20:42  |  echoflanger

Sympatický a spolehlivý kupující, inteligentní a rozhodný člověk, jakým upřímně fandím. Pana kolegu vřele doporučuji!

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

Diskuze uživatele

03. 12. 2016 17:25  |  Anghello kladné hodnocení (1) / záporné hodnocení (0)

Nechápu jak za tudle cenu to tu stále leží. Kdybych neporovnávál 1:1 s BAE, NEVE a jinými 1073 preampy.. a musel je mít... Gratulují budoucímu majíteli, s kombinací s EQ máte brutálně znějicí set-up.

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

23. 10. 2013 01:37  |  Anghello kladné hodnocení (1) / záporné hodnocení (0)

Google tuto věc nezná :) Je to omezená serie kultovního Dj Karim Ali, který dostal mezinárodní ocenění ve Švédsku za přínos do elektronické hudby.



Synth ma oscilátory, napájení z mini usb (praktické) a výstup stereo jack. Zvukově je sci-fi, je vlastně určená pro filmová studia nebo dub-elektro Dj's, kteří tvoří vlastní zvuky. Vyrobilo se jích pouze pár kusů limitovaně. Zvuková paleta je velká, proto jeden si ponechám, ale slibíl jsem výrobci, že 1-2 pustím mezi lidí :)



Dle dohody mužeme pohrát ve studiu v Troji, je to přesně ten zvuk, který jste slyšeli na festiválu Signal na Malostranském nám. (ten dub-step light box).

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

Re:

06. 11. 2012 20:25  |  Anghello kladné hodnocení (1) / záporné hodnocení (0)

Pardon, špatně jsem se vyjádřil! Jméno tam padlo omylem, po práci jsem byl ksakra mimo. Ani jeden váš master jsem neslyšel na monitorech, tak do toho nemám co kecat! Nemyslel jsem Vás, spíš obecnou praxi v čr. Omlouvám se. Vy jste zrovna člověk, kteryho respektují už jen kvůli referencím. Myšleno - to, co děláte je zajímavé. Ale kvalitních zvukařů je zde fakt málo. Většinou jde o intuitivní mix a plug-in mastering. Vím, že jste jinde.

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

...

06. 11. 2012 01:44  |  Anghello kladné hodnocení (1) / záporné hodnocení (0)

Tady jsem se trochu neudržel, a přeci jen dodám to svoje. To, co se vám snaží sdělit John prostřednictvím kurzu je úplně jiná liga než ten veškerý bordel co se děje v českých i profi studiích. Co udělal Boris je zajímavé, ale v mixech a masterech chybí definice, kterou očekávám od studio záznamu. Je to běžná „intuitivní“ praxe. Je pravda, když jde o analog, tak vše je možné a každé zkreslení může být emocionální, zajímavé, ok, odlišující, charizmatické ale… je to pořád šit. Pokud nahlížíme na record-mix-mastering řetězec z čistě uměleckého hlediska, tak bych osobně 99,9% zvukařů (nejen v čr, ale i světově) svou nahrávku nesvěřil! Existují fyzikální zákony, nikoliv brandy. Existují technologie, nikoliv vybavení. Existují know-how, nikoliv talent. Nehodlám o tom debatovat. Já se spíš orientují na ruský zvuk, tam i působím. Mužů si dovolit experimentovat dle preferencí spolupráce. Ale formát je daný. V česku je se zvukem fakt problém. Trendy hlasitosti už neplatí, ale sem teprve dorazily! Už jsem slyšel desítky těch blbých uřvaných věcí s prominutím o hovně. Dovolím si říct, že vím, co Murch káže, a jen 2 rady mohou změnit komplet pohled na Vaše předchozí práce. Jích ale bude víc, když řeknu 50, furt je to málo. I když na konkrétně tomto kurzu jsem nebyl, studoval jsem v Rotterdamu a par místech v Evropě (i světově), snad o tom jednou napíšu knihu! A až vaši pra-vnuci objeví 3d aural, tak řeknete, no my jsme o tom něco slyšely, ale vlastně nebyla to dostupná technologie ? Asi takhle.

PS: možná si najdu konečně čas zajet k Vám pro ten ssl už, pane Johne.. furt lítám. Omlouvám se.

Hodnocení komentáře: (0) / (1)

31. 08. 2012 21:07  |  Anghello kladné hodnocení (1) / záporné hodnocení (0)

řešíte nesmysly. Nejnižší tony neslyšíte. Vše pod 40 je hektické a agresivní. Když jste třicátník, tak neslyšíte ani těch 50hz.. hudba a zvučení je někde jinde, když se soustředíte na 60-80 hz.. občas 150 znamená konec (a bohatě stačí). Co je důležité je ton, který subbas přidá dolni hranici. Bedny nad 10 nikdy nezahrají 150hz bez distorze. Takže co potřebujeme je něco dohrávající mezí 50 a 100 hz s tím, že nemáte šanci cokoli ozvučít když je naprd samotný prostor! Navíc většína zvukařu v ČR dobrý zvuk ani nezná, a proto vrtá díry do kapes pumpováním do nesmyslu. Věřte mi jen jednu věc, s bednou hrajicí asi 120 až 14 tisíc hz na koncertech beatles lidí stály a padali do bezvědomí.

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

15. 05. 2012 19:49  |  Anghello kladné hodnocení (1) / záporné hodnocení (0)

Prý to máte přeplněné.

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

31. 12. 2011 06:35  |  Anghello kladné hodnocení (1) / záporné hodnocení (0)

Dobrý den, jak dlouho se mix využival cca hodin? Děkuji

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

07. 06. 2011 14:28  |  Anghello kladné hodnocení (1) / záporné hodnocení (0)

Ten mackie může být použit pouze na hlasitost monitoru, což stačí. Boční panely znám, a jeden pár vlastním.. jsou to stropáky a netuším proč jsou na straně. Jeden kus se prodáva za přes 3000tis, a je vyroben z pěny na zakladě BASF vzorku (origo cena kolem 10 až 20tis). K sehnání přes studio Rudolfinum. Fotka je nah.vno, to jo.. ale že by cena studia, pokud je profi, byla přehnana to si nemyslím. Je vidět že fotka je udělana přes sklo plus je vidět fotograf.. to mluví pravděpodobně o budce na vokály.. Podstavce jsou silnější, což je sice detail ale nezklame. Pokud je studio v Praze, myslím že pro ty, co se zajímají o elektronickou hudbu a chtějí nahrát demáč to může být zajímavé.

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

16. 05. 2011 01:39  |  Anghello kladné hodnocení (1) / záporné hodnocení (0)

koupit mac nejlepe s lampou vevnitř a aby vypinač byl na midi. Jde totíž o technoligcký náskok, můžeš třeba rovnou přehravat písničku v různých formátech vč. pásky. Takže když si nacpeš 4 lampy ihned se ti proteplí zvuk. :-) (for).



Teď vážně, tato otázka nastává často převažně ve sféře multimediální produkce. Za vše může neuvěřetelný náskok Macu v 90-ch letech, kde místo slabších levných processoru Macintosh prodával pouze nařachane stroje s perfektním uživatelským rozhraním. Tato doba však už je dávno pryč, a processory vydrží víc než dva plug-iny typu IR-1, nebo L2. Prostě jde o technický výkon mašiny, nic víc. Řešíl jsem za těch X let tisíce zvukových otázek, ale boj MAC vs. PC mi žádnou nevyřešil. Je pravda, že Logic je cool, a pokud si přeješ osvojít nový program, tak do toho. Ale mě už ty programy lezou přes hlavu. Obě platformy jak XP tak MAC jsou postavené na Unixu, takže jde jen o grafiku a par rozdílu v způsobu ovladání. Mak taky se umí seknout, a politika společnosti jak vytáhnout co nejvíc peněz z uživatelu mi připominá AVID. Takže určitě na místě FENDER17 bych šel do lepšího processoru, dobré základní desky, místo na disku apod. Pokud si však preferuješ pohodlí, tak Mac je vítěz. Rozumím Windows, a proto mi funguje a jsem VELMI spokojený!

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

14. 03. 2011 23:08  |  Anghello kladné hodnocení (1) / záporné hodnocení (0)

Rozhodně jen doporučuji, za škaredým exterierem je fajn hračka pro doma.

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

banner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace