Odkazy

Zvukařina
Náhradné diely • Ensoniq ASR-10

Druh inzerátu: Nabízím

Náhradné diely • Ensoniq ASR-10

11. 09. 2023 15:01  |  Hodnocení inzerátu: kladné hodnocení inzeratu (0)  |  Komentářů: 0

Ponúkam až na pár výjimjek skoro veškeré náhadné diely pre Ensoniq ASR-10, v rôznej akosti. Tlačidlá, klávesy, bočnice, krytky displayu, kábely, PCB dosky, jacky, fadery, a mnoho ďalšieho... Pokial hladáte nejaký konkrétny náhradný diel pre Vaše ASR-ko, neváhajte ma kontaktovať.

Originál foto a ďalšie info na vyžiadanie, preferujem e-mail. Nech ma kontaktujú skutočne len seriózni záujemcovia - motači, špekulanti a vŕtači kolien pohov. Platba možná v CZK alebo EUR. Osobné predanie možné - Nitra (Slovensko), no po dohode možná i pošta (Packeta/Zásilkovna, Slovenská pošta). Zasielam nepriestrelne zabalené a poistené na plnú sumu. Poštovné je už zahrnuté v cene predávanej veci, na dobierku nezasielam. Pri rýchlom jednání alebo kúpe viacero vecí naraz možná zlava. Podívajte sa i na moje ostatné inzeráty. Inzerát platí do zmazania.

ID inzerátu: 227254
Inzerent: amenphetamine  |  Hodnocení uživatele: kladné hodnoceni recenzenta (42) / záporné hodnoceni recenzenta (0)
Region: Slovensko
E-mail: amenphetamine (zavináč) gmail.com
www: https://syntaur.com/keyboard.php?keyboard=113
Cena: DOHODOU

Komentáře

banner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace