Odkazy

Zvukařina
ENSONIQ TS-12

Druh inzerátu: Nabízím

ENSONIQ TS-12

13. 01. 2024 14:52  |  Hodnocení inzerátu: kladné hodnocení inzeratu (5)  |  Komentářů: 89

Vintage Synth/Workstation/Sample player Ensoniq TS-12.
Nástroj není jen pro sběratele!!! Banky zvuku obsahují sample Prophet 5//10/T8, Oberheim, Fairlite, EMU, PPG, DX, Moog a mnoho dalšich. V ceně Flightcase.
Stav 1A!

ID inzerátu: 182045
Inzerent: rybalev  |  Hodnocení uživatele: kladné hodnoceni recenzenta (0) / záporné hodnoceni recenzenta (1)
Region: Praha
E-mail: lev.rybalkin (zavináč) seznam.cz
Telefon: +420602232290
www: http://www.vintagesynth.com/ensoniq/ts10_ts12.php
Cena: 35000 CZK

Komentáře

RE: RE: Refusi

Odpovědět

02. 02. 2020 09:03  |  lphi1 kladné hodnocení (28) / záporné hodnocení (0)

jestli si myslite,ze moznost vyjadrit se pod cizim inzeratem bych nemel mit,pak nechapu ani to,co vy zde pohledavate a komentujete.jste egoista a aniz by jste si to uvedomoval,neprimym zpusobem se podilite na tom,ze zde bude vic a vic prodejcu typu"JA MUZU VSECHNO A TRH ME NEZAJIMA"clovece,proberte se,vzdyt se to koneckoncu tyka i vas.nemate v umyslu nekdy neco koupit za rozumnou cenu a mit z toho pak vetsi radost?Vime vsichni,ze je kazdeho vec,za kolik nastroj nabidne,to vam nikdo nevyvraci.jen v konkretnim pripade zde bylo naznaceno,ze cena je prehnana a vy si stale jedete tu svou pisnicku,ktera je sice pravdiva,ale jen a jen v globalnim meritku.tady se bavime primo o tomto prodavanem nastroji,viz inzerat,chapeme?cena je proste OUT.myslim,ze mozna to bude otazkou minimalne zamysleni,zda by prodejce nebyl ochoten pohnout s cenou,pro spokojenost vsech.je to jen na nem,nikdo ho do niceho nenuti samozrejme.zdravim pane refuse

Hodnocení komentáře: (2) / (2)

RE: TONER

Odpovědět

02. 02. 2020 08:39  |  CarlosAs kladné hodnocení (65) / záporné hodnocení (0)

Máš pravdu , je to trapný, o ničem.. už reagovat nebudu a nechám poslední slovo mistrovi tak, jak jsem to udělal před třemi lety a byl klid :)

Hodnocení komentáře: (2) / (0)

RE: RE: Refusi

Odpovědět

02. 02. 2020 08:32  |  CarlosAs kladné hodnocení (65) / záporné hodnocení (0)

Nekecej , přímo v téhle doskusi jsi přiznal, že používaš dva účty.. Ty Tvé kydy už dávno ani nehodnotím, tak, že to máš od nějakého jiného, od někoho kdo pochopil co jsi za individuum.

Odmítáš pochopit ( smozřejmě naschvál ) , že tu nikdo nikomu do cen nekecá a nic nenařizuje, pouze říkám to co ví všichni vč. Tebe , že cena je mimo, navíc několik let topováno .. je to trapný ! Tak zkus zapojit všechny své mozkové buňky (obě dvě) a napiš nějakou kloudnou větu , proto, že každý má právo psát u jakéhokoli inzerátu co chce , pokud je to k tématu, k ceně nevyjímaje . Udělej si vlastní stránky sám a moralizuj a nařizuj si tam ,kdo co může a co ne..

Hodnocení komentáře: (1) / (1)

Wtf????

Odpovědět

02. 02. 2020 08:27  |  TONER kladné hodnocení (67) / záporné hodnocení (0)

Hele sorry jako .. debata o nicem .. furt to same .. a i to neni vtipne a nejde to cist .. tak k cemu to je? Vymente si maily a nebo jdete na pivo .. PEACE

Hodnocení komentáře: (2) / (0)

RE: Refusi

Odpovědět

02. 02. 2020 02:44  |  refuse kladné hodnocení (4) / záporné hodnocení (0)

Milý Carlosi, pokud mě přímo oslovíš v komentu, považuju za slušnost ti odpovědět. Tolik k naší konverzaci. BTW nick mám jen jeden. A ano pokud nesouhlasím tak dám mínus, stejně jako to děláš ty.

lphi1: pozorně nečtete vy. Právo svoboně se vyjádřit ohledně ceny máte, ale ne pod cizími inzeráty do kterých vám nic není. Založte si vlastní téma.

Jinak přemrštěné ceny fakt neobhajuju, ale tohle není téma debaty :-) tak mě to pořád nepodsouvejte.

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

RE: RE: RE: RE: RE: RE: nic nemazat..

Odpovědět

02. 02. 2020 01:12  |  lphi1 kladné hodnocení (28) / záporné hodnocení (0)

mylny nazor je vas.priste pozorneji ctete.nepsal jsem o zadnem prikazu konkretnimu prodejci,ale o vyjadreni nazoru k otazce rozumnejsi ceny,ktera se zde bohuzel nekona,ale mohla by byt otazkou zamysleni,mozna.nikdo tu nikoho do niceho nenuti,pouze konstatuje.vyjadreni cloveka je svobodnym pravem kazdeho z nas,byt vase obhajoba nesmyslnych cen je hloupa.

Hodnocení komentáře: (2) / (1)

Refusi

Odpovědět

02. 02. 2020 01:08  |  CarlosAs kladné hodnocení (65) / záporné hodnocení (0)

Mohl bych ti sem naskopčit Tvé ironicko-sarkastické tlachání z několika témat, at už se jedná o zapnutý CAPSLOCK , monitory přes 10stránek, nebo zdejší maskot tohoto dříve skvělého bazaru TS-12ka. Mě je to ale jedno , Ty si klidně masíruj ego jak chceš u každé příležitosti.. to je taky jediný co tu celá léta děláš.. A hlavně mi to nezapomen ohodnotit ze Tvých dvou nicku které tu pro tento ůčel máš, což jsi vlastně už udělal.



Libore díky moc ,to jsem nečekal :)

Karel

Hodnocení komentáře: (2) / (1)

RE: RE: RE: RE: RE: nic nemazat..

Odpovědět

02. 02. 2020 00:54  |  refuse kladné hodnocení (4) / záporné hodnocení (0)

Iphi1: Váš názor je zcela mylný, Carlos ani nikdo jiný, žádné právo mluvit cizím lidem do obchodu nemá. Jeho prodeje ani politická příslušnost na to nemají žádný vliv.

Hodnocení komentáře: (1) / (2)

RE: RE: RE: RE: nic nemazat..

Odpovědět

01. 02. 2020 23:10  |  lphi1 kladné hodnocení (28) / záporné hodnocení (0)

kdyby cenu urcovali pouze prodejci,kteri si nevsimaji trznich cen(cehoz vy se tak horlive zastavate)asi by tady midi.cz uz davno nebylo.nepiste dlouhe vety,pravopis si muzete tuzit jinde.nikoho to tady nezajima pane refuse.Carlos je na rozdil od vas clovek,ktery ma pravo se vyjadrit k cenam,protoze svym rozumnym pristupem a respektem k trhu uz prodal a koupil za uspokojive castky pro spoustu hudebniku a nadsencu zde na midi vice nastroju,nez si dokazete predstavit.jeho prinos povazuji a jsem to nejen ja,za obrovsky,na rozdil od vaseho inteligentniho tlachani,ktere je k nicemu.poroucim se

Hodnocení komentáře: (1) / (2)

RE: RE: RE: nic nemazat..

Odpovědět

01. 02. 2020 13:08  |  refuse kladné hodnocení (4) / záporné hodnocení (0)

No já si prostě myslím, že pokud prodejce neporušuje pravidla serveru, nebo pokud využívá výhod za které si připlácí je všechno O.K.
Bez ohledu na to, že můžu nesouhlasit s nastavením jeho cen, je to jenom jeho věc. Nic mě po tom není. Nemusím souhlasit ani s reklamou, či placenými výhodami, ale je to prostě daň za to, že může tento server fungovat.
Rozhodně nejsem samozvaný ochránce to bych se ohradil :-) Na samozvanost tady máš patent ty a tobě podobní.
Stačí se podívat do historie napříč midi.cz, kde je to vidět.
S neustálou potřebou, někoho informovat, něco vyžadovat, radit mu i když o to nestojí a případně mu i vulgárně nadávat, když vás ignoruje.
Moje příspěvky jsou jen sekundární produkt a reakce na to, co se mě taky občas osobně týká a vyjádření, že se mě to nelíbí.
Takže obecně pro všechny, hleďte si prosím svých záležitostí, respektujte nastavená pravidla a nebudete potom číst ani něčí připomínky k vašemu nevhodnému chování. Nevidím na tom nic nesmyslného.

Hodnocení komentáře: (3) / (1)

banner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace