Odkazy

Zvukařina
midimive

midimive

Jméno: Miroslav Večerka
Hodnocení uživatele: kladné hodnocení uživatele (0) / záporné hodnocení (0)
Datum registrace: 17. 06. 2010 19:20
Telefon: 604 362 864
E-mail: mivemidi (zavináč) seznam.cz

Aktivní inzeráty uživatele

Uživatel nemá aktuální inzeráty

Hodnocení uživatelů

Uživatel dosud nedostal hodnocení

Diskuze uživatele

27. 02. 2015 00:29  |  midimive kladné hodnocení (0) / záporné hodnocení (0)

uvést dost podstatný údaj u bezdrátové soupravy, použité frekvenční pásmo. V dnešní době stále zabíraných kmitočtových frekvencí je to dost podstatný údaj pro prodej a koupi.

Hodnocení komentáře: (1) / (0)

03. 01. 2015 17:50  |  midimive kladné hodnocení (0) / záporné hodnocení (0)

což nikde statisticky není dokumentováno, kolik je u nás tzv. revivalových kapel ještě hrajících "originálů" a jak by jsme na tom byli v pořadí ve světovém žebříčku. Asi by jsme předstihli i Asii a Taivan v jejich všudepřítomnému používání "karaoke" ve všech možných pajzlech. Nevím ani, jak je to s revivalem po právní stránce, co na to říkají "originálové"?

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

31. 12. 2014 15:34  |  midimive kladné hodnocení (0) / záporné hodnocení (0)

Já nsi vždycky myslel, že revival je o kapele či skupině, která už neexistuje, ale co se v posledních letech nakotilo revivalů všeho možného .....!!!! Už chybí akorát pro úplnost revival Evy a Vaška.

Hodnocení komentáře: (3) / (0)

21. 10. 2014 21:49  |  midimive kladné hodnocení (0) / záporné hodnocení (0)

Já jeden kus mám, jsem první majitel. Alesise mám v racku s ostatními efekty, který jsem dřív používal k analog. mixpultu AH GL-2400. Nikdy jsem jej ale nepoužil, protože v racku mám i equalizéry DBX a byl jen záložní. Navic celý rack s efekty a AH mix už nepoužívám, protože mám digitální mix. Jaká je podle Vás rozumná cena? Za Alesise jsem dal asi před 4 roky asi 11,5 tis. Kč.

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

10. 09. 2014 17:36  |  midimive kladné hodnocení (0) / záporné hodnocení (0)

i přijímač. Takovíchto šmejdů tu brouzdá po internetu spousta. Sám jsem právě s touto řadou měl co do činění - přijímač na první pohled k nerozeznání, akorát jeho výška oproti originálu asi o 2mm vyšší, otvory šroubků M3 pro montáž držáků do racku a i ze spodu skříně bez závitů, nevzhledně naohýbané rohy plechového krytu a po odejmutí krytu při porovnání s orinálem úplně jiná deska pl. spojů. Handka podobně - drsnější lak povrchu mikrofonu, trochu jiný odstín podsvícení displeje, absolutně nefunkční ukazatel úrovně nf signálu, mikrofonní vložka není opatřena konektorem pro vyjmutí ale je propojena napevno dvěma ohebnými vodiči, při slaďování s přijímačem se často nechce chytit, vložka má sice poměrně silný signál, větší než orig. 835, ale je více výrazná ve středech, opět úplně jiný plošný spoj uvnitř. Jinak kupodivu dosah je srovnatelný s originálen, minimální výpadky, výdrž na baterie jsem nekontroloval, ale asi také srovnatelná. Asi ale nebude výše uvedené platit pro všechny fake kusy, nejspíš to bude kus od kusu pokaždé něco jiného. U mě jeden tento komplet letěl bohužel po zakoupení a vyzkoušení ihned sklepa do regálu, kde smrdí bude smrdět až na věčné časy. Mohu poskytnout pro možné zájemce o koupi originálu detailnější foto (i vnitřností handky a přijímače) aby také nenaletěli rádoby prodejcům a nekoupili tento a jemu podobné šmejdy. Jedině srovnáním jednotlivých detailů s originálem se rozpozná fake kus, samostatně jen stěží, pokud se neznají rozdíly. Doporučuji při koupi jakékoliv soupravy z řady 100-G2 si raději od někoho vypůjčit originál a s tím jet na případný obchod k prodávajícímu. Stojí to při množství fake kusů na "trhu" určitě za to.

Hodnocení komentáře: (1) / (0)

27. 07. 2014 16:03  |  midimive kladné hodnocení (0) / záporné hodnocení (0)

na email, možná je mimo bydliště.

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

03. 11. 2013 21:04  |  midimive kladné hodnocení (0) / záporné hodnocení (0)

Téměř žádný z níže nabízených náhrad nového provedení zámků nepasuje jako jako přímá náhrada za původní. Jsou většinou mnohem větší a nedají se napasovat bez úprav na původní místo. Nebylo by lepší tu opravu či výměnu svěřit nějakému profesionálnímu brašnáři či jinému šikovnému v daném oboru? Tyto zámky se používaly masově skoro na všech futrálech na všechna použití (od nástrojových po všelijaké kazety či koženkou potažené dřevěné krabice na různé měřící přístroje). Mám doma ještě pár takových krabic, možná i samostatných demontovaných zámků. Jde o to, komu se vyplatí se kvůli dvěma zámkům tímto problémem vůbec zabývat, nemluvě o nějakém zasílaní poštou apod.

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

07. 08. 2013 22:10  |  midimive kladné hodnocení (0) / záporné hodnocení (0)

Už po několikáté se tento inzerát tu objevuje, což nevadí. Ale co je pro mě neznámý údaj u bezdrátového mikrofonu "tělo balení", tak to mě neleze do kebule. Takových podobných blebtů je tu na www.midi ovšem poměrně dost, a těch hrubek, slovních a větných stylizací, radši se už dál nerozepisuji. To ten "češtin" dostává pěkně na pr.....!

Hodnocení komentáře: (0) / (2)

28. 05. 2013 12:02  |  midimive kladné hodnocení (0) / záporné hodnocení (0)

jestli to není zase jeden z hojně nabízených čínských napodobenin - šmejdů. Je to tu už zaprasené šíty až až a kupující se musí mít setsakramentsky na pozoru.

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

19. 05. 2013 22:05  |  midimive kladné hodnocení (0) / záporné hodnocení (0)

s cenou někde na světových netech, tato kmitačka je dostupná za pár stovek na Prodance, tak nevím, na kolik si ji prodávající cení, že to tak tají.

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

banner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace