Odkazy

Zvukařina
bedaheep

bedaheep

Jméno: icq 454010992
Hodnocení uživatele: kladné hodnocení uživatele (1) / záporné hodnocení (0)
Datum registrace: 13. 11. 2007 21:33
E-mail: beda.heep (zavináč) volny.cz

Aktivní inzeráty uživatele

Uživatel nemá aktuální inzeráty

Hodnocení uživatelů

JARNÍ ÚKLID

21. 04. 2013 21:17  |  Tudy

Rychlá a vstřícná domluva, dobře zabaleno, směšovač funguje na jedničku. Nelze, než prodávajícího doporučit

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

Diskuze uživatele

17. 03. 2011 15:02  |  bedaheep kladné hodnocení (1) / záporné hodnocení (0)

zkus cinknout na firmu Rolay ŠTĚRBA ROMAN

Valašské Meziříčí 39, 75701 Valašské Meziříčí - Bynina

Tel.:571 623 948 http://www.rolay.cz/

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

17. 03. 2011 15:02  |  bedaheep kladné hodnocení (1) / záporné hodnocení (0)

zkus cinknout na firmu Rolay ŠTĚRBA ROMAN

Valašské Meziříčí 39, 75701 Valašské Meziříčí - Bynina

Tel.:571 623 948 http://www.rolay.cz/

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

01. 03. 2011 15:51  |  bedaheep kladné hodnocení (1) / záporné hodnocení (0)

Kurzweil má mnoho lidí a když vezmem v úvahu že třeba pro model 2661 vyšel jen dodatek a základní manuál vychází z typu 2500 není divu, že těch lidí je tolik.(Samozřejmě že ten dodatek k 2661 mám k dispozici, jen ho seskenuju a může letět.)(-:

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

01. 03. 2011 11:10  |  bedaheep kladné hodnocení (1) / záporné hodnocení (0)

Mě tato logika je celkem blízká, nicméně v tomhle státě už ničemu moc nevěřím, ani tomu , že by to určitě někdo nenapadl zase jako vždy. Málo lidý už je zvyklých na to, že jestě existuje systém pomoci jeden druhému jen tak, prostě ze slušnosti či sounáležitosti. Zaplať panbu, že ještě takový lidičky jsou a že v tom našem světě hudebním víme o čem je řeč.Nechci tady dělat mravokárce, ale kdyby, se nekdo našel kdo by to jakseríká začal dávat tak nějak do kupy, rád se k projektu připojím.

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

28. 02. 2011 16:18  |  bedaheep kladné hodnocení (1) / záporné hodnocení (0)

Uz v minuloti jsem koketoval s myslenkou udelat web s tzv.manualovou sluzbou.Tato myslenka me doposud neopustila, ale kdyby byl nekdo schopny,ktery by vytvoril web a par lidem od nej dal klic aby tam mohl nejaky manualy povesit, byl by to zajimavy pocin.Ovsem nevim jak by to bylo s autorskymi pravy?????Co vy na to???

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

18. 02. 2011 16:12  |  bedaheep kladné hodnocení (1) / záporné hodnocení (0)

Určitě tito muzikanti maji své nesporné kvality a i já si jich vážím, některé dokonce znám i osobně a kupodivu je jich v republice dost, ale bohužel venku o nich moc nevědí, a za velkou louží už vůbec ne. O tom jsem se přesvědčil. Proč to tak je, nemá asi cenu rozebírat.

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

15. 02. 2011 18:14  |  bedaheep kladné hodnocení (1) / záporné hodnocení (0)

Chlapi divim se, ze se nechate k takove diskuzi vubec vyprovokovat, jestli neco nekdo umi a gary opravdu umel,muze posoudit,jen vysledek jeho pocinani,ktery uz nekolikrat ocenili posluchaci z celeho sveta,svedci o tom jeho prodana tvorba,miliony fandu po cele zemekouli atd.tyto vysledky nikdo z nas nema ani asi mit nikdy nebude.Hlavu vzhuru,hlavne ze nas bavi muzicirovani!!! (-:

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

15. 02. 2011 13:49  |  bedaheep kladné hodnocení (1) / záporné hodnocení (0)

neni zac dekovat, kdyz tu mame na strankach odborniky a problematiky znale borce, je vse mozne nejak vyresit.(-:

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

14. 02. 2011 18:47  |  bedaheep kladné hodnocení (1) / záporné hodnocení (0)

jeste jedna malickost,pokud mas uz nekde hotove midisongy je velka pravdepodobnost ze i po natazeni do atari bude vyskakovat chybova hlaska nebo ze ti to program schodi.nejde o chybu jako takovou jde o to ze tento dedecek cubase ma malinko rozdilne rozliseni v umistovani noticek,uz si to moc nepamatuji ale jedna doba tedy hudebni se da u atari rozdelit jeste na 192 jakoby dilku kam tu noticku muzes jakoby zapsat ale u novejsich programu uz to rozliseni je treba dvakrat vetsi a pokud by se ti stalo ze ta nota bude tzv.mimo rozsah rozliseni atari bude potiz atari brat jako chybu.asi jsem te moc nepotesil vid ale v pripade ze tyto zakouti budes vedet a asi ti je nikdo na google nevygoogluje,vyhnes se tomu a prace s atari bude fajn.i kdyz delam na PC atari mam porad pri ruce nebot uz mi zachranilo nekolik treba sborenzch starsich syntaku ktere diky programum napsanych pro atari jsem dokazal znovu dat do late.Na PC bych asi nemel sanci protoze neexistuje pro starsi nastroje soft.

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

14. 02. 2011 18:32  |  bedaheep kladné hodnocení (1) / záporné hodnocení (0)

pokud pouzivas atari a budes potrebovat natahnout nejake midi z disket muzou nastat dva zakladni problemy.u atari se pouzivaji diskety typu DD tedy s polovicní kapacitou dat 720 Mb nez jsou dnes vyrabene diskety 1.44.Mozna ze ten tvuj uz umi precist i soucasne diskety zalezi na tom jakou ma atari disketovou jednotku, dale pak atari pouziva svuj formatovaci system nebot je v nem tzv.operacni system tzv.TOS a pokud naformatujes disketu na atari pravdepodobne nebudes moci tyto data prenest na jiny pocitac nebo sequencer.doporucuji ti diskety nejdrive naformatovat na klasickem PC na 720 nikoliv na 1440 a pak by melo vse fungovat.protoze se diskety typu DD jiz delsi rok zrejme nevyrabi,je mozne to tak trochu oblbnout s temi co jsou dnes na trhu tedy s HD disketami a to tak,ze kdyz se na tu disketu podivas ma dva otvory jeden z nich se da jakoby zaslepit a druhy ne.ten co nejde zaslepit prelep isolepou a v ten okamzik si pocitac tuto disketu vyhodnoti jako DD te s polovicni kapacitou a melo by to fungovat.Proc to tak je ti vysvetlovat nebudu nebot to je na dlouho a vzhledem k tomu ze jsi zacatecnik motal bych ti akorat hlavu vecma ktery momentalne nepotrebujes.Atari ma z boku dve petikolikove zastrcky ktere propojis s nastrojem nebo jinym zarizenim a muzes nahravat jakoby na magnetofon,mej na pameti ale ze nenahravas zvuk jako takovy ale povely ktere jsi ucinil na nastroji.to znamena ze v podstate zapises do cubase to co jsi mackal na nastroji.kdyz si to pak zpetne pustis do nastroje tak on ti vlastne zahraje to co jsi mu svym mackanim na klavesnici treba syntaku zahral.

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

banner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace