Odkazy

Zvukařina
countryfolk

countryfolk

Hodnocení uživatele: kladné hodnocení uživatele (0) / záporné hodnocení (0)
Datum registrace: 15. 06. 2016 12:07
Telefon: 721 252 800
E-mail: countryfolk (zavináč) email.cz

Aktivní inzeráty uživatele

Uživatel nemá aktuální inzeráty

Hodnocení uživatelů

Uživatel dosud nedostal hodnocení

Diskuze uživatele

16. 02. 2021 15:00  |  countryfolk kladné hodnocení (0) / záporné hodnocení (0)

Co nechápu, proč si dávají reklamu na vystoupení TADY na MIDI.CZ!? Jen tak mezi námi, stojíme teď rok VŠICHNI! a není jaksi celkově kde hrát ani v zahraničí! Asi tento inzerát má být chápan jako vyjádření "konkurence" !?

Tak prosím:

1. Okamžitě posbírat ty PLACHTY na texty!!! Maximálně může být povolena velikost A5 (tablet) umístěný nenápadně někde bokem, tak aby byla vidět celá postava - na foto u obou zpěvaček, kde mají být prsa jsou černé obdélníky.

2. S tím souvisí rozestavení, zpěvačky co nejvíce dopředu (neschovávat se za mikrofony)

- toto jsou hrubé amatérské chyby

3. Vlatní osvětlení - prakticky žádné (ani front světla, ani efektové nebo background), pro toto obsazení nutnost pro "zábavní" taneční muziku! Na promo fotkách je vidět místní osvětlení - to je v pořádku.

4. Předpotopní 3-pásmové boxy na klacku se už roky nevozí. Nevypadá to dobře a je to zastaralé. Vyplatila by se investice do novějšího PA.

to je z prvního pohledu

5. Audio - není nejhorší, něco vypadá nahrané "live" z mixu. Hudební produkce - zpěvy do podkladu. Chválím kytaristu, který jak to vypadá jediný do podkladů dohrává a to slušně! Zpěv zpěvaček nadprůměrný, ladí jim to a nejsou patrné žádné špatné amatérské návyky, snad bych ubral v některých pasážích vibráto, ale je vidět že si na to dávají pozor. Líbí se mi. U zpěváka se objevuje jeho přirozené velmi rychlé vibráto, ale dává si na to pozor a celkově kapela zní na ČR poměry velmi dobře.


6. Katastrofa jsou pouštěné MIDI lidovky!!! Prosím buď zrušte nebo se naučte zahrát. Amatéřina nejhrubšího zrna ... To vám nesežere ani polohluchý imbecil.

7. Chybí jakékoliv video! V dnešní době nutnost! Pro profi se očekává minimálně nějaké "show" - klient si udělá lepší představu o produkci.

8. V tomto obsazení by se hodil ještě jeden sólový nástroj - sax, trubka ... Konkurence většinou má.

9. Kostýmy! Vyšší level v profi produkci jsou kostýmy, minimálně zpěvačky by měly být slazeny - toto je velmi špatné. I když záleží i na akci, jednotné sexy oháknutí by udělalo větší dojem.

Celkově na ČR lepší průměr. Do zahraničí nevýjezdné.

Hodnocení komentáře: (1) / (8)

24. 09. 2018 10:39  |  countryfolk kladné hodnocení (0) / záporné hodnocení (0)

Jak je vidět, ti zahraniční podvodníci si nedají pokoj. I když admin předchozí zrušil, tak se objevují znovu. Další inzeráty se špatnou češtinou a podezřele nízkou cenou! Tyto nástroje se prodávají i jeté s minimálně za dvoj až třínásobou cenu !! Upozorňuju všechny, aby si na to dali pozor a nenaletěli - emaily jsu většínou z gmailu aka andulka.anastazie@gmail.com, william.seward@protonmail.com ...

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

16. 07. 2018 11:55  |  countryfolk kladné hodnocení (0) / záporné hodnocení (0)

Prosím admina ať už konečně zruší a zablokuje tady toho předního velkopodvodníka! Zasírá celé fórum a může mu někdo třeba naletět!

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

banner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace