Odkazy

Zvukařina
feusia

feusia

Hodnocení uživatele: kladné hodnocení uživatele (1) / záporné hodnocení (4)
Datum registrace: 11. 11. 2014 12:48
E-mail: bth (zavináč) gmail.com

Aktivní inzeráty uživatele

Uživatel nemá aktuální inzeráty

Hodnocení uživatelů

Prodám analogovou legendu Roland Jupiter 8 aka MKS-80 (1984)

09. 07. 2018 18:35  |  nuxxx9

Inzerent uvádí lživé a zavádějící informace o nástroji který nabízí /ilustrační obrázek/ a na přímý dotaz opět zalže. Myslím že tohle není chování které by měl server tolerovat .

Hodnocení: záporné hodnocení (1)

Prodám analogovou legendu Roland Jupiter 8 aka MKS-80 (1984)

09. 07. 2018 13:11  |  Tudy

Inzerent opakovaně uvádí zavádějící informace o nabízeném nástroji. Vždy když je zkušenějšími uživateli upozorněn, že se nejedná o rackovou verzi Jupiteru 8, ale v případě Rev5 o vybavenější JX8P, inzerát smaže a vystaví znovu.

K tomu prokazatelně lživě uvádí, že použitá fotografie je autentická.

Hodnocení: záporné hodnocení (1)

04. 05. 2017 11:17  |  wave777

koupě sampleru EmuESI4000...přístroj přišel sice včas, ale přes upozornění a moji žádost nedostatečně zabalen - horní část bez jakékoliv ochrany, bohužel přišel také bez napájecí šňůry, rackových uší (které jsou součástí původního výrobku) a několika šroubků v šasi - je mi líto, ale takhle ne - od toho je tu popis přístroje a případná další komunikace, kde podobné záležitosti raději uvádějte, nechcete-li mít sbírku dalších negativních hodnocení.

Hodnocení: záporné hodnocení (1)

Prodám Vintage Sampler Yamahu TX-16W (Zamluveno!)

13. 09. 2016 15:05  |  Jiří Paška

Na dobirku mi prisel sampler YAMAHA TX16W, prodejce ho flegmaticky hodil do male krabice ve ktere nechal jen par letaku a poslal. Cestou se samozrejme ohnuly rockove usi. Pritom jsem prodejce v emailu predem NEKOLIKRAT PROSIL at sampler dobre zabali aby k takovemu predpokladatelnemu poskozeni nedoslo. Po rozbaleni jsme nasel ohnute dva rohy... zoufalost ! Po telefonu se vymluval na poštu a lhal . Ignorace a odmitani prevzit za svoji chybu zodpovednost me urazi. Vse mam nafoceno vcetne uzke krabice ve ktere nemohl rack nikdy prezit zadne doruceni. Mam ted sampler se znicenym panelem ktery nezamontuju do racku. Tohoto arogantniho prodejce ktery nezveda telefon a neodpovida na emaily VRELE NEDOPORUCUJI . je to nefer clovek !!! Jiří Paška

Hodnocení: záporné hodnocení (1)

20. 11. 2015 16:22  |  Roygbiv

Zakoupil jsem od uživatele digitální syntezátor Vermona SK-86. Jsem celkově velmi spokojený s doručením, stavem. Nástroj měl pár drobných vad (blbá odezva na jedné klávese, poničená kontrolka tempa), ale to se mohlo přihodit během dopravy poštou. Oprava byla jednoduchá. Jednoznačně bych doporučil.

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

banner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace