Odkazy

Zvukařina
spunge

spunge

Hodnocení uživatele: kladné hodnocení uživatele (4) / záporné hodnocení (0)
Datum registrace: 08. 02. 2007 19:16
E-mail: spunge (zavináč) seznam.cz

Aktivní inzeráty uživatele

Uživatel nemá aktuální inzeráty

Hodnocení uživatelů

09. 01. 2014 10:05  |  popscene

Od Spungeho jsem koupil bicí modul Yamaha DD-5. Rychlé a férové jednání. Nástroj byl ve stavu přesně odpovídajícím popisu.Doporučuji...

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

Návštěvníci

27. 09. 2013 11:30  |  jbrokes

naprosta spokojenost, vstricne jednani, velmi ferova cena. co dodat... diky (:

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

Koupim kartu ...

22. 01. 2012 20:43  |  theo

od prodávajícího spunge jsem kupoval mix mackie dfx 12...alles gutte!

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

Koupim kartu ...

22. 01. 2012 15:06  |  Aki

od prodávajícho jsem koupil zvukovku ESI, vše proběhlo v pořádku dle provedené dohody. díky

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

Diskuze uživatele

11. 01. 2014 16:38  |  spunge kladné hodnocení (4) / záporné hodnocení (0)

To: lopo, diky za odkaz.

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

?

10. 01. 2014 23:34  |  spunge kladné hodnocení (4) / záporné hodnocení (0)

Dobry vecer, mam teda tomu rozumet tak, ze zde, na hudebnim serveru se nemam ptat na veci kolem hudby/nastroju/zapojeni atd?

Vlastne mate pravdu, prubeh diskuze to az na par vyjimek potvrzuje.

Ten muj strasny hrich spociva v tom, ze jsem si dovolil priznat, ze jsem amater na poli syntaku, ktery prosi o rady a klade dotazy. At u prodejce osobne, nebo na foru. Coz, jak jsem se dozvedel je prece strasne neprijemny, neco jako vyslech stb. Dale se z diskuze da odvodit, ze kazdy, kdo by se chtel neco nahodou dozvedet, je vlastne uplnej blbec. Je totiz strasne divny, ze se clovek zajima pri koupi o to, zda-li dana vec funguje a jak. Pak jsem si dovolil zpochybnit jednu jedinou informaci, kterou jsem dostal pri koupi nastroje - tot vse. Par kamaradu se okamzite semklo, zaminusovalo si a poplacalo se po virtualnich zadech. Super diskuze :)

Hodnocení komentáře: (2) / (11)

10. 01. 2014 18:56  |  spunge kladné hodnocení (4) / záporné hodnocení (0)

Ano , saskarna to je, v tom ti musim dat za pravdu.

Hodnocení komentáře: (1) / (5)

10. 01. 2014 18:35  |  spunge kladné hodnocení (4) / záporné hodnocení (0)

Ano Novu jsem chtel, Novu jsem dostal, byla za dobry peniz o tom zadna. Prodejce jsem chvalil za pristup a trpelivost, kterou se mnou mel - na tom trvam. Ze mi ale lhal - tomu nerozumim a ozval jsem se.

A protoze jsem nepochopil "sarkastickou" poznamku na me dvoji prihlaseni a me "zmatene hledani" nastroje od uzivatele, od ktereho jsem nekoupil nastroj, tu vznikla tato diskuze, z ktere jsem se mimo jine dozvedel, ze vse neni tak, jak mi bylo receno. Na to jsem si dovolil poukazat, ale jeje, to se prece nedela.

Dale uz jen uvadim veci na pravou miru, protoze se tu napsala spousta polopravd. Nesnizuji se k urazkam a hysterickym prirovnanim s vyslechem v Bartolomejske, nedavam smesne a pohrdave rady ohledne nakupu u odborniku :)

To, ze jsem si dovolil okomentovat inzerat je taky spatne?

mmmmmmmmmmmmm......

Hodnocení komentáře: (0) / (7)

10. 01. 2014 17:33  |  spunge kladné hodnocení (4) / záporné hodnocení (0)

...omylem jsem kliknul na plusko sveho posledniho komentu... to jen tak pro poradek, tady jeden nikdy nevi, co z toho vznikne :)

kluci uz mi dali po minusu, argumenty dosli...

Hodnocení komentáře: (0) / (4)

10. 01. 2014 17:06  |  spunge kladné hodnocení (4) / záporné hodnocení (0)

To: project siafu - Plati to same co Mira H - prijel jsem s tim, ze o nastroji vubec nic nevim, ze bych rad nejake info. Ze v tom tak trochu plavu. Proto jsem se vyptaval - to je opravdu tak strasne neprijemne? No, muze to byt neprijemne nekomu, kdo o nastroji nic nevi, ale nedokaze to priznat, o mocna to jesitnosti.

Timto bych uzavrel tuto zvlastni zkusenost s nakupem syntu. Ani ve snu by me nenapadlo, ze takova celkem trivialni zalezitost, slusne vystupovani, uprimne a priznavam trochu naivni jednani z me strany zpusobi takove drama. Inu, svet je zvlastni misto.

Hodnocení komentáře: (1) / (6)

10. 01. 2014 17:00  |  spunge kladné hodnocení (4) / záporné hodnocení (0)

Tak jo, ano, poptaval jsem tyto nastroje. Vy jste mne oslovil s nabidkou na Novu. Ano vymenili jsme si ohledne toho nejake meily. Pak jsme se dohodli na tom, ze se prijedu na Novu podivat. Oproti teto domluve jste mi volal, ze by bylo pro Vas lepsi, kdybych prijel drive a to vecer v ten den. Mel jsem na to cca hodinu, ale dobra, obetoval jsem koupani synka, nasedl do auta a vyrazil - z nedostatku casu jsem si nestihl vybrat penize. Prijel jsem, predstavil jsem se a v pratelskem duchu zacli diskutovat nejen o Nove. Hned v uvodu jsem Vam sdelil, ze Nove vubec nerozumim, ze mi byla doporucena ( na midi.cz) a poprosil Vas o predvedeni a zauceni. S tim jste nemel zadny problem, naopak. Rikal jste, ze mate Novu cca rok a ze vas stala 11 000 - coz zrejme neni pravda, jak jsem se vcera dozvedel od puvodniho majitele, ktery Vam ji prodal cca pred mesicem. Tak jsme tam tak stali, zkouseli Novu a "pratelsky" kecali. Mimo jine jsme se bavili i o Virusu , ktery jste tam mel. Rikal jste, ze ho nechcete prodat. Novu jsme tedy tak nejak odzkouseli, nektere veci jste neznal - ok, ja jel pro penize a pak domu.Pri louceni jste rikal, ze se muzu ozvat, kdybych neco potreboval atd. To, ze jsem Vam pozdeji poslal meil s dotazem jaktoze Virus sel z domu, byl jen obycejny dotaz se smajlikem - proste takove to zeptani se, kdy clovek ma pocit, ze si dva padli do noty. Vracim se k Nove, ano pri zkouseni doma dle manualu jsem nabyl dojmu, ze zcela nefunguje multitimbral. Toto jsem s Vami resil opet po meilu s tim, ze to nechci hrotit, ze to muze byt nejaka blbost z me blbosti. Dale jsem Vam sdelil, ze prijde kamarad, hudebnik a sberatel old syntu a podiva se na to, ze to zatim nechame byt. Vse opet v pratelskem duchu, nemel jste s tim problem. Kamarad bohuzel nemel stale cas, to jsem Vam vzdy oznamil a prisel s tridennim spozdenim. Hned, jak jsme Novu dle Vaseho navrhu restartovali se ukazalo vse funkci , coz jsem Vam obratem oznamil.

Tolik k tomuto "komplikovanemu" nakupu.

Posledni casti Vaseho elaboratu ulpne nerozumim Zadny muj znami Novu neprodaval. Jen jsem Vam rikal, ze jeden clovek z midi.cz, ktery mi uplne na zacatku radil s nakupem syntu, Novu ma a rozhodl se ji nakonec prodat. To uz jsem vlastnil Vasi Novu a byla to jen takova nicotna informace v jednom z mnoha telefonatu, ktere jsme spolu stale v pratelskem duchu vedli.

Zivot je tak komplikovany, jak komplikovany jste Vy sam.

Predpokladam, ze admin nema duvod toto mazat. Uz treba jen proto, ze ne vsechno a vsichni jsou taci, jak se snazi vypadat. Take mne to prineslo dalsi zkusenost v tom, ze ne vzdy hromada zelenych plusu je zaruka minimalne ferovosti.

Timto chci zaroven podekovat vsem, co mi poslali na sebe kontakt a po telefonu se mi snazili poradit - diky MOC!

Hodnocení komentáře: (0) / (6)

10. 01. 2014 14:50  |  spunge kladné hodnocení (4) / záporné hodnocení (0)

To: project siafu - kazdopadne diky za objasneni puvodu Novy. Vim, ze prodavajici se zminil, ze te zna, takze ted tomu rozumim. Tys Novu prodaval za 7500 cca pred mesicem, ja jsem ji od nej koupil cca pred 14ti dny za 8000 s historkou, jak on ji kupoval pred rokem za 11 000.

Vystupuje zde pod nickem Mira_H nebo tak nejak a pise z meilu - vymenazapc@seznam.cz nebo 1.MIR@seznam.cz...no, hlavne ze zbirate pluska :)

Hodnocení komentáře: (0) / (9)

09. 01. 2014 22:34  |  spunge kladné hodnocení (4) / záporné hodnocení (0)

pravda, koukam na to, to vypada slusne pomer cena/výkon, jdu ho objednat, diky :)

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

09. 01. 2014 22:23  |  spunge kladné hodnocení (4) / záporné hodnocení (0)

kazda rada dobra :) uvazuju o midi boxu, jaky byste tedy prosim doporucili?

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

banner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace