Odkazy

Zvukařina
pavsiba

pavsiba

Hodnocení uživatele: kladné hodnocení uživatele (0) / záporné hodnocení (0)
Datum registrace: 15. 07. 2012 14:25
Telefon: 606864907
E-mail: pavsiba (zavináč) seznam.cz

Aktivní inzeráty uživatele

Uživatel nemá aktuální inzeráty

Hodnocení uživatelů

Uživatel dosud nedostal hodnocení

Diskuze uživatele

15. 05. 2017 13:05  |  pavsiba kladné hodnocení (0) / záporné hodnocení (0)

Ano, určitě to jde a to i na nižších modelech PSR. Po všech úpravách, nejen hlasitostí, změny nástrojů, ale i efektů, panorama atd. se musí proces uložit přes Digital Recording, tlačítko by mělo být vpravo vedle displeje současně s tlačítky Function + Voicecreator - vybrat SONG CREATOR (ještě se dá upravovat STYL+MULTIPAD)

Nahoře v liště přes TAB označit CHANNEL, následně v nabídce šipkami označit SETUP - objeví se tabulka, kde je nutno zaškrtnout, jaké změny se mají uložit a následně teprve zmáčknout tlačítko u EXECUTE.

Proběhne proces změn v MIDI a nyní je ještě třeba toto upravené MIDI uložit tlačítkem u SAVE! Buď do USER, nebo HD1 nebo USB - pokud je vsunuto externí zařízení. Po vybrání složky, kam se bude MIDI ukládat, opět zmáčknout tlačítko příslušící k SAVE a Tyros nabídne ještě přejmenování MIDI.

Lze tedy přespat originální MIDI, nebo si uložit jinam tento upravený a mít oboje.

Hodnocení komentáře: (1) / (0)

16. 09. 2013 12:16  |  pavsiba kladné hodnocení (0) / záporné hodnocení (0)

Už jsem to psal v jiném podobném případu-kdo chce zaslat na dobírku a myslí to vážně, nebude mít problém zaslat zálohu v ceně poštovného předem na účet. I když jde o věc v ceně 10000-20000,poštovné s pojištěním v takovém případě do váhy 10kg a zaslání jako cenný balík nepřesáhne obvykle 200,-

Kdo nechce obětovat předem takto malou částku, holt mu nic neposílat...

Hodnocení komentáře: (1) / (5)

banner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace