Odkazy

Zvukařina
rompler

rompler

Hodnocení uživatele: kladné hodnocení uživatele (7) / záporné hodnocení (0)
Datum registrace: 10. 09. 2011 23:09
E-mail: rompler (zavináč) seznam.cz

Aktivní inzeráty uživatele

Uživatel nemá aktuální inzeráty

Hodnocení uživatelů

Rack Powercenter

02. 07. 2020 22:19  |  amenphetamine

Solídny kupujúci. Seriózny prístup, pohodové jednanie, výborná dohoda a osobný odber. Ďakujem za obchod a odporúčam!

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

26. 05. 2017 12:50  |  orzowei

Po letech jsme se opět potkali při prodeji a opět mohu vřele doporučit jako velmi solidního a spolehlivého prodejce. Pořídil jsem od něj, kromě původně dohodnutého nástroje, ještě další věc, kterou jsem původně ani neplánoval. Spokojenost na 100%.

Díky a ať se daří!

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

Korg Z1

12. 02. 2017 22:53  |  jk256

Bezproblemova domluva, moznost nastroj vyzkouset (vcetne nachystanych druhych klaves na odzkouseni MIDI). Diky.

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

Akai S3000i

17. 06. 2016 08:02  |  Tudy

Spolehlivý prodejce. Vše přesně dle popisu. Děkuji za obchod

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

Yamaha EX5r

08. 10. 2014 12:52  |  orzowei

Férové jednání, vše dle dohody. Nemuseli jsme se nikde nahánět, rychlá reakce na mail a hlavně pak flexibilita s ohledem na to, že jsem musel měnit neplánovaně svůj program a předání posunout.

Vizuálně nástroj odpovídal popisu v inzerátu. Funkčně na místě popsán a vysvětleno co je třeba.

Díky.

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

Yamaha DX7IID nebo DX7IIFD

04. 08. 2012 00:40  |  jericho79

Dotycny kupil moju Yamahu CS6X. Velmi prijemny chalan, seriozne jednanie, pre nastroj prisiel autom, osobne. Porozpravali sme sa, zistili ze mame podobne konicky! Dufam ze nastroj sa dostal do dobrych ruk, nech sluzi k spokojnosti, diky za obchod !

Hodnocení: kladné hodnocení (1)

Diskuze uživatele

04. 05. 2017 15:19  |  rompler kladné hodnocení (7) / záporné hodnocení (0)

Pro většinu toho, co jsem kdy kupoval jsem si přijel osobně, někdy až na Slovensko, nejvíce západní část, třeba okolí Bratislavy, Trenčína, apod. Prostě jsem si přičetl přibližně cenu za benzín, který projezdím a pokud ta kupovaná věc stála za náklady za cestu, tak jsem jel. Nebo jsem to nechal být, nikdy jsem prodávajícímu nevyčítal, že to nechce posílat jako zásilku. Jako kupující jsem se nemusel bát, že se tomu něco stane, při kvalitě pošty nebo dopravců, potom řešit opravu, reklamace, navíc jsem si to mohl namístě odzkoušet. Nyní, když se naopak věcí zbavuji, trvám u drahých, choulostivýh nebo objemných předmětů také na osobním odběru. Prostě nemám zapotřebí potom řešit nějaký průšvih nebo pozdější reklamace, obviňování, apod., ke kterým by nedošlo kdyby si pro to zájemce přijel osobně. Skutečně nikdy nepochopím, proč se každou chvíli objeví někdo, kdo cítí potřebu komentovat podmínky prodeje nebo cenu pod cizím inzerátem. Buď akceptuji cenu a podmínky prodeje nebo jdu jinam, co je na tom nejasného? Mimochodem Midi server narozdíl od Bazošu nemá slovenský ekvivalent.

Hodnocení komentáře: (7) / (0)

09. 03. 2017 12:13  |  rompler kladné hodnocení (7) / záporné hodnocení (0)

Možná bych mohl zkusit ten epoxid, či něco podobného také. Ani z obrázků na Internetu nepoznám, zda je to DX-48 nebo AX-48, v každém případě už nemá svislý sloupek stojanu obdélnikový průřez ale "diamantový", jak je třeba na obrázku tohoto inzerátu.

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

08. 03. 2017 16:30  |  rompler kladné hodnocení (7) / záporné hodnocení (0)

Ty šrouby jsem nemyslel přímo držící nohy ale uchycující dno stojanu o které se ty vysouvací nohy opírají (tvoří tak páku na ten plech dna stojanu). Nevěděl jsem, že existuje model DX-48, dá se na první pohled zjistit o který model se jedná?

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

08. 03. 2017 10:32  |  rompler kladné hodnocení (7) / záporné hodnocení (0)

Jeden důvod proč jej už nevyrábí mě napadá. Doma mám Ultimate AX-48. Velmi praktický stojan, systém skládání ramen, přenášení je naprosto geniální, ten stojan by prostě neměl chybu, kdyby tu nebyl jeden jediný ale dost fatální problém. Aby byla co nejmenší hmotnost stojanu, je tělo stojanu dělané z hliníkové slitiny a celkem snadno se u něj strhnou závity v dírách pro montážní šrouby co jednak drží spodní stěnu, silně namáhanou spodními vysouvacími rameny a jednak rukojeť na přenášení. Zde konstruktéři stojanu udělali chybu, možná by se tam dala dát nějaká ocelová závitová vložka, či něco podobného. V každém případě mám takto poškozený stojan doma a prodávám ho, že si to třeba nějaký kutil opraví... Prostě použití takového materiálového bláta jako je měkká hliníková slitina v kritických konstrukčních bodech, může hodně zasáhnout pověst jinak geniálně řešeného výrobku.

Hodnocení komentáře: (0) / (0)

09. 02. 2017 19:20  |  rompler kladné hodnocení (7) / záporné hodnocení (0)

Já mám bohužel za poslední dva roky více těch špatných zkušeností než těch dobrých. Když jsem tady začínal, bavilo mě občas něco koupit, či prodat, ale poslední dobou je to (alespoň) z mého subjektivního pohledu mizérie a vlastně se v poslední době musím nutit něco prodávat, i když na druhé straně potřebuji spousty nashromážděných věcí redukovat a již zmiňované peníze, po jisté nečekané nutnosti řešit bydlení také potřebuji, ale snad, nebo právě proto, přece nemusím spěchat s prodejem tak, abych prodával tyto věci pod cenou, nebo snad jo? K posílání poštou, po tom, co jsem výjimečně svolil, že pošlu i choulostivou elektroniku (stolní multimetr) zásilkou a následně jsem byl bombardován e-maily, že jsem balík špatně zabalil a zatajil vady, bylo mě dokonce i vyhrožováno, již odmítám cokoliv posílat poštou ale jen osobní odzkoušení a převzetí, aby obě strany byly ušetřeny pozdějších sporů. Nářků nad nepřevzatou dobírkou bylo také na Internetových bazarech dost na to, abych sám stál o toto riziko nestál. Je sice zřejmé, že se mě tím značně omezí počet zájemců ale nemám dost sil na to, ještě řešit tyto problémy. Jsem už dost psychicky vyhořelý na to, abych ještě musel řešit další problémy a spory. Mě narozdíl od tebe ani tolik nevadí, když bude trvat prodej déle, jako když budu narážet na idioty nemající soudnost, ať už při smlouvání, nebo nejapnými komentáři k mým inzerátům. Nemám prostě takovou hroší kůži a jsem navíc už dlouhodobě dost ze všeho unaven...

Hodnocení komentáře: (1) / (0)

09. 02. 2017 17:44  |  rompler kladné hodnocení (7) / záporné hodnocení (0)

Pohříchu těch idiotů, co mě nabízeli poloviční ceny, či výměny za nějaký low-cost šrot bylo tolik, že jsem už na smlouvače obecně dostal alergii jako na ty podomní prodejce a zoufale se je teď snažím odradit tím dodatkem, stůj co stůj. A ty kecy o hovnech si už opravdu odpusť, sám si moc dobře pamatuji ty nabídky, které kolikrát už snad i urážely mou inteligenci, ty jsi mě při čtení těch mailů i telefonických hovorech u toho nesvítil, takže si nevěř čemu chceš. S ohledem na to, že narozdíl od některých tapetářů jsem obnovoval inzeráty celkem zřídka, by tě neubylo, kdyby jsi prostě mé inzeráty ignoroval, když ti vadí ten dodatek a neopruzoval pod nimi, stejně jako jsi činil pár let zpátky u jiných. Myslím si snad, že dehonestování inzerátu/inzerenta je znakem většího hovadství než to, že někdo rozprodává věci, co za roky nashromáždil, potřebuje nějaké finance, ale na druhé straně se zoufale brání idiotům, co by chtěli tyto věci ode mě vykšeftovat za směšnou protihodnotu. Snažím se o jistou soudnost, i v intenzitě inzerování, i v nastavené výši ceny, bohužel někteří ji nemají. Další věc je soudnost ohledně jednání s cizím člověkem, či komentování cizích inzerátů. Jak to bylo? Každý člověk má jinou povahu? Prostě se příště starej sám o sebe, másla na hlavě máš více než dost a mě ani mých inzerátů si nevšímej, ju? Z1 stejně jako jiné věci doufám prodám dříve, než bych byl tak zoufalý, abych ji prodal právě tobě. Huhuhuhu

Hodnocení komentáře: (0) / (1)

09. 02. 2017 09:53  |  rompler kladné hodnocení (7) / záporné hodnocení (0)

Kámo, to, že něco prodávám v Internetovém bazaru neznamená, že stojím o vyjednávání jako na tureckém trhu, jak jsi zřejmě ty navyknutý, že se ti podaří nachytat nějakou kafku, na prodej pod cenou. A na některé směšné nabídky na slevy na polovinu, či neadekvátní výměny za nějaký krám naprosto odlišný od prodávaného s mnohem menší cenou, které mě přicházely emailem předtím, než jsem začal psát ten dodatek, už jsem začal být stejně alergický jako na ty zmíněné podomní prodejce, nevyžádané reklamy, či různé akce od mobilních operátorů, pojišťoven, atd. nabízené telefonicky. Takže obchodní duch neobchodní duch, raději budu prodávat několik měsíců až se najde vážný zájemce o danou věc a ne, že to prodám za mnohem menší cenu nějakému kšeftařovi za týden. Chápu, že tě naštve, když někdo nechce hrát tvou hru a není ochoten se nechat překecat k pro tebe jistě velmi výhodnému kšeftu (ne však pro prodávajícího), ale vážně by sis tyhle trapné komentáře o prodejní politice pod inzeráty mohl nechat pro sebe. Podobný opruz jako ty, už mě dokázal hodně znechutit inzerování na hudebních bazarech (také důvod, proč inzeráty už obnovuju jen sporadicky), to jen aby ses nedivil, že proč ti píšu tyto Liebesbriefy a obecně proč dokážu vždy na podobné trapné kydy pod inzeráty vyskočit jako z čert z krabičky. Škoda, že se každý nestará jen sám o sebe a cítí potřebu otravovat život s cizímu člověku.

Hodnocení komentáře: (3) / (0)

09. 02. 2017 01:07  |  rompler kladné hodnocení (7) / záporné hodnocení (0)

A teď zase k těm tvým "přátelským radám" k mé finanční situaci a slevovací strategii. To, že mám teď několikaměsíční lhůtu, abych měl peníze navíc nad rámec toho co si našetřím z výplaty (rekonstrukce starého baráku, to víš je to o té povaze člověka, nerad dlužím peníze, nyní například stavební firmě...) neznamená, že proto přistoupím na zneužití mé situace a nechám se obtěžovat nabídkami na prodej za často neadekvátní proticenu. Proto ten dodatek dávám i nyní, kdy jsem se rozhodl financovat rekonstrukci domu masovějším rozprodejem věcí, co jsem v záchvatu nadšení, kdysi nashromáždil a už jsem poněkud vychladl. Když něco dlouho prodávám (a chci to prodat právě v nejbližší době, ne třeba protože vlastně ani nevím, zda se toho chci zbavit) tak slevím, ALE KDY A JAK JÁ SÁM UZNÁM ZA VHODNÉ A NE NA KOLIK SI NĚJAKÝ SPEKULANT MYSLÍ, ŽE MŮŽE UKECAT! Tak už se přiznej, že tě štve, že ne s každým můžeš dělat spekulativní kšefty. Jinak si nedovedu vysvětlit tuto starost o cizí cenovou strategii.

Hodnocení komentáře: (2) / (0)

09. 02. 2017 00:50  |  rompler kladné hodnocení (7) / záporné hodnocení (0)

Oprava: Někteří se nerozpakují chovat jako podomní prodejci... Kvůli těmto smlouvačům a spekulantům, kteří otravovali se směšnými nabídkami na razantní snížení ceny, či chtěli po mě riziko posílání poštou nejlépe bez zálohy na dobírku, jsem musel zavést tento možná nestandardní "disclaimer" na konci inzerátu, abych mě alespoň nějak od nich pokoj, i když to také nefunguje na 100% a občas někdo mou prosbu o nesmlouvání ignoruje. Skutečně jsou u mě tito spekulanti na stejné úrovni jako šmejdi, co vnucují předražené vysavače důchodcům. Mimochodem tvůj pocit nelogičnosti je fakt jen tvoje vlastní tužba a projekce. Nejen, že po nějaké době jdu s cenou dolů, zřejmě ti tento fakt nějak uniká ale také jsi nějak nezaregistroval, že jsem se inzerování až tak moc intenzívně nevěnoval, inzerát jsem třeba poprvé vyvěsil před několika měsíci, ale potom jsem je obnovoval třeba až za několik týdnů. Nevím kdo se hrabe inzeráty několik týdnů starými, efekt zřejmě podobný, jako kdybych neinzeroval vůbec...

Hodnocení komentáře: (2) / (0)

09. 02. 2017 00:34  |  rompler kladné hodnocení (7) / záporné hodnocení (0)

I když v podstatě lidem jako ty, bych nemusel vysvětlovat jako malé děcko svému rodiči, proč dělá to co dělá, ale budiž. Z1 jsem sem vyvěsil snad někdy na konci roku 2016 - nevím už přesně, za 13000 Kč, tedy už jsem slevil a rozhodně to není žádný rok a podobně jak tady demagogicky zveličuješ. Prodávám nějakou dobu Yamaha 9000 Pro a to ten exemplář s poškozeným LCD. Ten jsem již slevil za tu dobu o 5000Kč. Počáteční cenu jsem vždy určil takovou za kolik jsem to před cca 3 lety koupil - také z druhé ruky a samozřejmě je mi jasné, že jsem něco mohl sám přeplatit. Holt já nejsem z těch, které baví otravovat prodávají o slevy nebo posílání na dobírku. Prostě když jsem něco chtěl koupit, tak jsem to koupil za tu cenu co byla v inzerátu, pokud se mi už nezdála moc přemrštěná a dokonce jsem pro to osobně zajel (i několikset kilometrů), než aby prodávající musel podstoupit riziko posílání poštou. Asi jsem byl blbec, že jsem se snažil chovat k ostatním ohleduplně a chtěl jsem aby obchodní partner měl dobrý pocit z obchodu, i jako prodávající. No je to skutečně o povaze člověka. Protože jiní se nerozpakují chovat se jako podobní prodejci a zkouší o slevy často na legrační částky, či výměny za naprosto nesouvisející hodnotově neodpovídající věci, chovají se jako zhrzené milenky, když je pošlu jinam a potom se hojí těmito komentáři.

Hodnocení komentáře: (2) / (0)

banner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace