Odkazy

Zvukařina
PRODÁNO - Erica Synths Sample Drum

Druh inzerátu: Nabízím

PRODÁNO - Erica Synths Sample Drum

24. 04. 2024 09:13  |  Hodnocení inzerátu: kladné hodnocení inzeratu (0)  |  Komentářů: 0

Prodám - ERICA SYNTHS Sample Drum je inovativní samplující modul pro modulární syntezátory, který umožňuje tvůrcům hudby manipulovat se zvuky a vzorky ve svém systému Eurorack. Sample Drum je navržen tak, aby poskytoval širokou paletu možností pro práci se vzorky a jejich integraci do vaší hudební produkce.

Modul je vybaven pamětí pro ukládání vzorků a nabízí mnoho funkcí pro jejich přehrávání a manipulaci. Můžete importovat vlastní vzorky nebo využít vestavěnou knihovnu zvuků, abyste vytvořili různé zvukové textury a rytmické vzory.

Sample Drum umožňuje vícehlasé přehrávání vzorků a nabízí možnost rychlého přepínání mezi vzorky. Můžete tak vytvářet vrstvené zvuky, vytvářet polyfonní melodie nebo vytvářet komplexní rytmické struktury.

ERICA SYNTHS Sample Drum je výkonný nástroj, který rozšiřuje možnosti tvorby zvuku a vzorků ve vašem modulárním systému. Jeho intuitivní ovládání a vysoká kvalita zvuku vám umožní vytvářet unikátní a inspirativní hudbu. Bez ohledu na to, zda jste hudební producent, zvukař nebo nadšený modulární nadšenec, Sample Drum vám otevírá nové možnosti v oblasti tvorby zvuku.

ID inzerátu: 246291
Inzerent: Niels Doucet  |  Hodnocení uživatele: kladné hodnoceni recenzenta (5) / záporné hodnoceni recenzenta (1)
Region: Praha
E-mail: n.doucet33 (zavináč) gmail.com
Telefon: 731222073
Cena: 7500 CZK

Komentáře


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace