Odkazy

Zvukařina
PRODÁNO - MUTABLE-INSTRUMENTS  Jakplugg – Quarks (mini Elements)  -  22 hp

Druh inzerátu: Nabízím

PRODÁNO - MUTABLE-INSTRUMENTS Jakplugg – Quarks (mini Elements) - 22 hp

24. 04. 2024 09:14  |  Hodnocení inzerátu: kladné hodnocení inzeratu (0)  |  Komentářů: 0

Verze 22hp MI Elements od Jak Plugg Open Source

Quarks je plně vyvinutý syntetizátor založený na modální syntéze – málo uznávaném druhu fyzikálního modelování s podivným a abstraktním pocitem.

Quarks kombinuje sekci syntézy excitátoru, která generuje syrové, šumivé zvuky charakteristické pro smyčení (filtrovaný třecí šum), foukání (granulární šum řízený tónem) nebo úder (přehrávání vzorků klacíku, paličky, kladiva nebo štětce… nebo výbuchy syntetických impulsů).

Tyto zdroje, nebo externí zvukové signály, jsou zpracovány pomocí modálního filtru – souborem 64 laděných pásmových filtrů, které simulují odezvu různých rezonančních struktur (desky, struny, trubky…) s nastavitelnou jasností a tlumením. Stereo ambientní reverberátor dodává zvuku hloubku a přítomnost.

Všechny parametry mají velmi významný a dobře ohraničený dopad na zvuk. Při návrhu Elements byla velká pozornost věnována výběru rozsahů parametrů a křivek ovládání, což produkuje širokou paletu zvuků – často přesahujících fyzikální realismus – ale vždy dobře kontrolovaných a stabilních. "Temná místa" hluku a zpětné vazby jsou dosažena postupně a stále reagují na ovládání. Modul je záměrně bez menu a přepínačů – to, co nastavíte/propojíte, to slyšíte!

ID inzerátu: 246542
Inzerent: Niels Doucet  |  Hodnocení uživatele: kladné hodnoceni recenzenta (5) / záporné hodnoceni recenzenta (1)
Region: Praha
E-mail: n.doucet33 (zavináč) gmail.com
Telefon: 731222073
Cena: 6000 CZK

Komentáře


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace